Mobilna aplikacija Petrol GO

Uz mobilnu aplikaciju Petrol GO možete platiti gorivo iz udobnosti svojeg vozila, platiti kavu u hodu bez kovanica i kupovati tako da proizvode naručite i platite unaprijed te ih jednostavno preuzmete na prodajnom mjestu. Preuzmite aplikaciju Petrol GO i odaberite najpovoljniji način plaćanja!

PREUZMITE IZ GOOGLE PLAY PREUZMITE IZ APP STORE

Provjerite prednosti mobilne aplikacije

Preskočite red i platite uz Petrol GO

Uštedite vrijeme plaćanja goriva, preskočite red i platite iz udobnosti svojeg vozila. Naručite proizvode iz naše ponude, platite ih unaprijed i samo preuzmite na prodajnom mjestu – uključujući svježe pripremljenu Fresh hranu i izbjegnite čekanje na pripremu. Za plaćanje možete koristiti Visa ili Mastercard platnu karticu ili unijeti kredit u aplikaciju (na Petrol prodajnom mjestu). Povoljno, brzo i jednostavno.

Pronađite uslugu koju trebate i provjerite cijene goriva

U aplikaciji Petrol GO potražite gdje se nalazi Petrol ili Crodux prodajno mjesto, provjerite radno vrijeme i aktualne cijene goriva. Dotaknite znak za lokaciju, potražite prodajno mjesto i izaberite „Pojedinosti”.

Potražite prodajno mjesto s potrebnom uslugom.

Možete odabrati usluge koje ta prodajna mjesta nude te tako lakše potražiti najbliže autopraonice i kavomate. Prikaz prodajnih mjesta sortirajte s pomoću filtra u gornjemu desnom kutu aplikacije.

Nikada ne propustite akciju ili popust

Uz aplikaciju Petrol GO uvijek ćete biti u tijeku s aktualnim akcijama i ponudama Petrol kluba. Pratite popuste koje možete ostvariti u zamjenu za Zlatne bodove i pogodnosti koje ste ostvarili kupnjom na Petrolu. Još lakše i transparentnije korištenje pogodnosti i odabir najbolje cijene.

Još niste član Petrol kluba, naše obitelji vjernosti?

Pročitajte više o Petrol klubu

Kako se početi koristiti aplikacijom? Sasvim jednostavno!

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka