Tango

Tango je suvremeno informacijsko rješenje koje rješava izazove suvremenog poslovanja, bez obzira na vašu djelatnost ili veličinu. Pretvara vaše podatke u korisne informacije i pomaže vam u boljem radu odnosno donošenju boljih poslovnih odluka.

Obratite nam se

Pravovremene i pametne odluke

Učinkovito upravljanje

Digitalizacija upravljanja

Napredna analitika i vizualizacija

TANGO, PODATKOVNA INTELIGENCIJA
ZA BOLJE POSLOVNE REZULTATE

Pokreni video

Tango je suvremeno informacijsko rješenje koje nudi ekonomično planiranje, učinkovit nadzor i upravljanje sustavima u pametnim gradovima, industriji i za poslovne korisnike.

Digitalnom transformacijom rješava izazove suvremenog poslovanja jer neprestano otkriva stanje i promjene u fizičkom sustavu te vam pomaže da se na trenutačnu situaciju odazovete brzim i pametnim odlukama.

Pomoću napredne tehničke informacijske IIoT (Industrial Internet of Things) platforme Tango upravljamo vašim sustavima i kombiniramo raznoliko znanje i iskustvo iz raznovrsnih projekata kako bismo postigli uvjerljive rezultate.

Pošaljite upit

Naša rješenja za prijelaz u novu digitalnu stvarnost

tango

Upravljanje energetski učinkovitom rasvjetom

Obnavljanjem lampi možete smanjiti svjetlosno zagađenje i uštedjeti na električnoj energiji. Međutim, učinkovitim upravljanjem koje pruža Tango možete dodatno smanjiti troškove. Na taj način štedite na održavanju i očitavanju potrošnje energije na terenu. Tango uspostavlja jedinstveni nadzor nad radom javne rasvjete blizu stvarnog vremena, što upravljanje čini učinkovitijim, a uštedu energije većom. Tangom uspostavljamo jedinstvenu bazu podataka koja je osnova za učinkovito donošenje odluka. Upraviteljima pomažemo u postizanju smanjenja ekoloških opterećenja i troškova održavanja i upravljanja.

Upravljanje vodnom infrastrukturom

Tango s podatkovnom inteligencijom upućuje na izazove upravljanja vodovodnim sustavima. Pomoću njega upravitelji javnih poduzeća mogu si pomoći u sređivanju podataka, a Tango ih putem znanja i strojnog učenja mijenja u provjerljive i pouzdane informacije na koje se upravitelji mogu osloniti kao osnovu za učinkovito i pravodobno donošenje odluka. Na taj način možete smanjiti gubitke vode, poboljšati kvalitetu pitke vode, smanjiti količinu pumpane vode i troškove utrošene energije te skratiti svoje vrijeme odziva.

Učinkovito upravljanje sunčanim elektranama

Vlasnicima sunčanih ili fotonaponskih elektrana omogućavamo jednostavan i učinkovit pregled nad radom fotonaponskih panela na daljinu, na jednome mjestu, potpuno neovisno o vrsti i proizvođaču opreme. Uz pomoć Tanga uspostavljamo jedinstvenu bazu podataka i omogućavamo cjelovit nadzor nad radom jedne ili portfelja sunčanih elektrana blizu stvarnog vremena. Tango omogućuje odabir prikaza podataka i ključnih pokazatelja učinkovitosti izvedbe koji odgovaraju specifičnoj grupi korisnika. Prediktivna analitika omogućava i pregled budućih radnih značajki u odnosu na mjerenja osunčanosti i vremensku prognozu. Time također možemo optimizirati preventivno održavanje sunčanih elektrana, kao što je, na primjer, čišćenje PV modula.

tango-animirani

Upravljanje energetski obnovljenim zgradama

Mnogi se gradovi suočavaju s energetski rastrošnim zgradama koje se često pregriju ili pothlade tijekom prijelaznih razdoblja. Kao rezultat toga, gradovi se suočavaju s velikim ekološkim opterećenjima. U Petrolu se brinemo o energetskoj obnovi zgrada, a Tangom brinemo o njihovu pametnom upravljanju energijom. Energetskom učinkovitošću na taj se način mogu smanjiti ekološka opterećenja i troškovi. U energetski obnovljenim zgradama Tango uspostavlja ujednačeni nadzor rada gotovo u stvarnom vremenu, čineći upravljanje učinkovitijim te omogućavajući uštedu energije, kao i pravilnu regulaciju krivulja grijanja. Tangom uspostavljamo jedinstvenu bazu podataka koja je osnova za učinkovito donošenje odluka. Upraviteljima pomažemo u praćenju postizanja učinaka energetske obnove zgrada i posljedično postizanje smanjenja ekoloških opterećenja te troškova održavanja i upravljanja.

Upravljanje uređajima za pročišćavanje

Gradovi i industrijske tvrtke suočavaju se s nizom izazova u upravljanju radom uređaja za pročišćavanje, uključujući sve strože zakonodavstvo. Gradovima, industriji i regijama omogućavamo optimizaciju rada uređaja za pročišćavanje i istodobno optimizaciju ulaganja i operativnih troškova. Tangom uspostavljamo jedinstvenu bazu podataka koja je osnova za učinkovito donošenje odluka, kao i jedinstveni nadzor nad radom blizu stvarnog vremena. Upraviteljima pomažemo u postizanju smanjenja ekoloških opterećenja i troškova održavanja i upravljanja. Na jednome mjestu pružamo brz i jednostavan pregled provjerenih i pouzdanih podataka.

tango-analiza

Napredna analitika kod daljinskoga grijanja

Detaljno poznavanje izvora proizvodnje, distribucijske mreže i krajnjih potrošača topline osnova je za pronalaženje sinergije između tržišta goriva, topline i električne energije. Za poboljšanje poslovnih rezultata možete koristiti prikupljene i provjerene podatke te rezultate napredne analitike.

Tango, zajedno s uslugom pametnih sustava daljinskoga grijanja (Digital Intelligent Smart Systems – DISSy), pruža jedinstveni način upravljanja i nadzor nad radom gotovo u stvarnom vremenu, čineći rad sustava daljinskoga grijanja učinkovitijim. Tangom uspostavljamo jedinstvenu bazu ključnih tehničkih podataka koja uz pomoć napredne analitike omogućuje učinkovito predviđanje procesa u bliskoj budućnosti te njihovu optimizaciju. Stvaranje izvještaja o poslovanju na taj je način jednostavno i brzo, a donošenje poslovnih odluka učinkovitije i pravodobno.
 

Napredna analitika u industriji

Primjenom IIoT platforme Tango vodimo brigu o učinkovitosti vaših poslovnih odluka u industriji. Tango se temelji na najsuvremenijim tehnologijama kojima prikupljate, provjeravate i obrađujete velike količine podataka te ih pravodobno pretvarate u informacije koje su ključne za optimalan rad industrijskih procesa. Na taj način u Tangu na jednome mjestu možete pratiti sve energetske sustave blizu stvarnog vremena. Tango omogućuje odabir prikaza podataka i ključnih pokazatelja učinkovitosti rada tehnoloških procesa. Pametna digitalna rješenja pružaju nadzor i daljinsko upravljanje sustavima, omogućujući nam optimizaciju vaših investicijskih i operativnih troškova, postizanje ušteda, smanjenje vašeg ugljičnog otiska i osiguravanje pravih radnih uvjeta za zaposlenike.

Partnerima pomažemo u digitalnoj transformaciji

Tango kao dio Petrolovih cjelovitih energetskih rješenja

Tango radi u više od 20 sustava daljinskoga grijanja, učinkovite rasvjete, upravljanja pitkom vodom, upravljanja zgradama i drugdje. Budući da se temelji na brzim, točnim i pouzdanim podatcima, odaziv je na rad ovih sustava brži, a donošenje odluka točno i pouzdano.

Više o cjelovitim energetskim rješenjima

Naprednom analitikom postavljamo nove standarde poslovanja

Uređeni i standardizirani podatci koje pruža Tango služe nam za izgradnju prediktivnih i optimizacijskih modela prema industrijskim standardima. Optimizacijom procesa i poznavanjem korisnika maksimiziramo poslovne rezultate i možemo smanjiti potrošnju energije bez dodatnih ulaganja u infrastrukturu.

Ubrzavamo digitalnu transformaciju, bez obzira na veličinu i situaciju

Uspješni smo kada podatke pretvaramo u informacije na temelju kojih možemo učinkovito nadzirati procese i njima upravljati te na taj način smanjiti troškove i utjecaje na okoliš. Uz pomoć Tanga i digitalizacije u Petrolu razvijamo nove poslovne modele koji su otporni i na promijenjene uvjete, poput, između ostalog, pandemije COVID-19.

Obratite nam se

eios@petrol.hr

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka