Prodavaonice

Od kave na putu do grickalica, galanterije i kupnje ulaznica, sve što vam treba pronaći ćete u raznolikoj ponudi prodajnih mjesta Petrola i Croduxa.

POTRAŽITE NAJBLIŽU PRODAVAONICU

Na Petrol i Crodux prodajnim mjestima

Brzo dostupne lokacije po cijeloj Hrvatskoj

Bogata ponuda proizvoda i usluga

Nezamjenjiv dio ponude Petrol i Crodux benzinskih postaja

Bogata ponuda svaki dan u tjednu, čak i nedjeljom

Kad vam ponestane osnovnih namirnica poput kruha, mlijeka, peciva ili ulja sada imate jednostavno rješenje: Petrol i Crodux benzinske postaje. Ove dobro poznate lokacije sada nude širi spektar od goriva i brze usluge - postale su destinacija za brzu i praktičnu nabavu svakodnevnih potrepština, olakšavajući vam život.

 

Sve na jednom mjestu

Petrol i Crodux su tu za vas svaki dan u tjednu, čak i nedjeljom, nudeći širok asortiman poznatih domaćih i svjetskih proizvoda, uz dodatak vlastitih proizvoda robne marke Petrol. Bez obzira trebate li svježi kruh za doručak, mlijeko za kavu, pecivo za brzi snack ili osnovne kućanske potrepštine, sve je dostupno na jednom mjestu.

Brza i jednostavna kupnja

Jedna od ključnih prednosti ove nove ponude je brzina kupovine. Vaša kupnja može biti gotova u svega nekoliko minuta, omogućujući vam da uštedite dragocjeno vrijeme. Nema potrebe za posebnim putovanjem do supermarketa jer su osnovne potrepštine dostupne na mjestu gdje već svakodnevno svraćate.

Zlatni bodovi za dodatne pogodnosti

Petrol i Crodux nagrađuju vašu vjernost. Svaka kupnja na ovim benzinskim postajama rezultira Zlatnim bodovima, otvarajući vrata dodatnih popusta na odabrane proizvode i usluge. To znači da svaka kupnja postaje prilika za uštedu, čineći Petrol i Crodux destinacijom gdje se ne samo brzo nabavlja, već i pametno kupuje.

Praktičnost i povoljnosti na dohvat ruke

Nova ponuda na benzinskim postajama Petrol i Crodux mijenja način na koji zadovoljavate svoje osnovne potrebe. Brza, jednostavna kupnja, raznovrstan asortiman i dodatne pogodnosti poput Zlatnih bodova čine ove benzinske postaje idealnim mjestom za vašu svakodnevnu nabavu. Posjetite najbližu Petrol ili Crodux benzinsku postaju i iskusite novu razinu praktičnosti i povoljnosti. Vaše osnovne potrepštine su sada nadohvat ruke, čak i nedjeljom!

Kupujte izravno iz svojeg automobila

Kupnju naručite unaprijed i samo je preuzmite na odabranoj benzinskoj postaji. Narudžbu pripremamo za 30 minuta i po želji dostavljamo u vaš automobil čim pristignete. Ne čekajte bez potrebe. Služite se mobilnom aplikacijom Petrol GO koja vam omogućuje da unaprijed naručite i platite proizvode te ih samo preuzmete na odabranim Petrolovim prodajnim mjestima. Bez troškova pripreme i bez nepotrebnog zadržavanja na prodajnome mjestu. Svaki dan u tjednu! Provjerite kako obaviti kupnju iz automobila uz aplikaciju Petrol GO.

Priuštite si najbolju kavu Na putu
Volite li popiti dobru kavu? Priuštite si ju usput, na Petrolu ili Croduxu, kad se zaustavite zbog goriva ili kratkog odmora. Vrhunsku kvalitetu kave Na putu dokazuje više od 2.000 šalica dnevno koje na putu popiju posjetitelji naših prodajnih mjesta.
Široka paleta dodatnih usluga

Provjerite i našu dodatnu ponudu koja uključuje sve: od plaćanja računa, kupnje ulaznica, igara na sreću u ponudi Hrvatske Lutrije, Petrol poklon kartice, ispisa dokumenata i još mnogo toga.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka