Autopraonice

U našim vrhunski opremljenim autopraonicama osiguravamo najbolje rezultate pranja i brinemo za ljepotu i sjaj vašeg automobila.

POTRAŽITE AUTOPRAONICU

Široka mreža po Hrvatskoj

Mekane četke i vrhunska autokozmetika

ZA SJAJAN I ZAŠTIĆEN AUTOMOBIL

U našim autopraonicama upotrebljavamo izvanredno mekane četke tvrtke Morelite. Njihove četke u potpunosti se prilagođavaju obliku svakog automobila i ne ostavljaju ogrebotine na laku. Postupak pranja u autopraonici osigurava cjelovitu njegu vašega automobila. Temeljitom pretpranju, kojega za vas izvode osposobljeni i profesionalni Petrolovi djelatnici, slijedi pranje u automatskoj autopraonici. 

Uz automatske autopraonice možete posjetiti i ručne u kojima možete sami oprati svoje automobile. Najnovije su opremljene sustavom mekane osmoze vode koja omogućuje učinkovitije sušenje bez tragova kapljica. U autopraonicama možete očistiti i podvozje svojeg vozila, kao i njegovu unutrašnjost - brojne su dodatno opremljene i usisivačima.

Gradimo novu mrežu autopraonica

Isprobajte u vrhunski opremljenim i najbolje održavanim autopraonicama meke četke koje će vašem automobilu vratiti sjaj.

Pronađite sve autopraonice.

Petrol d.o.o. surađuje s najpoznatijim tvrtkama koje pružaju usluge pranja vozila. To su WashTec, Adriateh i Elesprom.

WashTec

Isprobajte u vrhunski opremljenim i najbolje održavanim autopraonicama meke četke koje će vašem automobilu vratiti sjaj. Dvostruka garancija - WashTec i Petrol.

Brend WashTec se na području sustava za autopraonice nalazi na samom vrhu u svijetu. Brinemo o tome da vaše vozilo bude uvijek čisto i sjajno te s toga redovito održavamo svoje autopraonice.

Mnoge benzinske postaje također su dodatno opremljene usisivačima, a u autopraonicama možete očistiti i podvozje svojega automobila.

Popis benzinskih postaja Petrola na kojim se nalaze ručne i automatske autopraonice te usisavači brenda WashTec:

  • Ručne autopraonice i usisivači: Zagreb - Slavonska avenija 51, Zaprešić, Galižana, Kopanica, Osijek Strossmayerova, Đakovo, Slavonski Brod i Goli Vrh.
  • Automatske autopraonice i usisivači: Zagreb – Resnik, Bjelovar i Ivanec.

Adriateh

Autopraonice tvrtke Adriateh prepoznatljive su po jedinstvenom dizajnu i tehnologiji koja se svakim danom sve više razvija, te se na taj način stvara prepoznatljiv brend koji korisnici i na benzinskim postajama Petrola prepoznaju.

Popis benzinskih postaja Petrola na kojim se nalaze ručne i automatske autopraonice te usisivači brenda Adriateh:

  • Ručne autopraonice i usisivači: Matulji, Čavle, Delnice, Požega, Koprivnica, Kaštel Štafilić, Zadar, Sisak i Rijeka.
  • Automatske autopraonice i usisivači: Velika Gorica, Rijeka, Jablanovec i Cernik Čavle.

Elesprom - Christ

Ručne i automatske autopraonice brenda Elesprom-Christ dostupne su na:

  •  Ručne autopraonice i usisivači : Rovinj i Vinkovci, Ruđera Boškovića
  •  Automatske autopraonice : Poreč

Djelovanje Petrolovih autopraonica

Christ Wash Systems

U suradnji s Christ Wash Systems, vodećom tvrtkom u području automatskog pranja automobila, nudimo vam vrhunsku tehnologiju sustava za autopraonice. Petrolove autopraonice štede energiju zbog inovativne tehnologije uređaja koji omogućuju manju potrošnju vode, struje i kemikalija.

Tvrtka Christ Wash Systems postavila je međunarodne standarde u tehnologiji pranja svih vrsta automobila u više od 60 država. Najnovijom tehnologijom pranja ShineTechs podiže kvalitetu i iskustvo pranja automobila na potpuno novu razinu.

Prednosti Petrolovih autopraonica

  • OptiFlex:  Pneumatsko upravljanje i koso postavljeni valjci s četkama koji se optimalno prilagođavaju bočnim površinama vozila.
  • OptiAir: Okretne mlaznice za ispuhavanje vrućega zraka koje omogućuju optimalno sušenje poklopca motora, krova, vjetrobranskog i stražnjeg stakla te poklopca prtljažnika i branika.
  • OptiChem: Dozirne crpke s automatski prilagodljivom mlaznicom i frekvencijom te sakupljač medija s kontrolom punjenja.
  • Variabilnost: Savršene bočne mlaznice za ispuhivanje do visine od 1.500 mm koje omogućuju odlično sušenje malih automobila i automobila s višom karoserijom.

Inovativna tehnologija pranja Shine Techs

Prednost Shine Techs tehnologije je u formuli Acrylionic, koja je zasnovana na jednakim materijalima kao i površina automobila i stvara zaštitni sloj te puni mikropukotine, uklanja posljedice prljavštine, soli i kiselina te ogrebotine od pijeska i kamenčića koje nastaju tijekom vožnje. Tehnologija ShineTecs osigurava dugotrajno odbijanje kapljica i štiti boju od utjecaja iz okoliša, npr. UV zračenje, kisele kiše i sol na cesti. Nakon svake upotrebe na automobil stavlja jači sloj zaštite i vraća mu originalan sjaj.

Kako djeluje tehnologija Shine Techs?

1

Nakon prvog nanosa laka površina je u potpunosti neoštećena. Odbija svu svjetlost i zato se automobil sjaji.

2

Sol, kiseline, prljavština te pijesak na površini automobila svakodnevno stvaraju mikropukotine. Lak automobila je načet i zato automobil gubi sjaj.

3

Shine Techs puni mikropukotine na površini automobila i zato je odsjaj ponovo veći i ljepši.

4

Nakon svakog nanosa Shine Techs očuva se zaštitni sloj. Lak automobila ponovo sjaji i čuva se boja.

Zaštita okoliša

U Petrolu se zalažemo za zaštitu okoliša i zato recikliramo čak 80% upotrijebljene vode. Proizvođač autopraonica Christ Wash Systems za sve je svoje proizvode dobio certifikat ISO 14001, koji obuhvaća cjelovito poznavanje okolišnih vidika proizvodne djelatnosti. Obuhvaća ispunjavanje zakonskih uvjeta kao i upravljanje troškovima, učinkovito iskorištavanje izvora, sprječavanje onečišćenja te odaziv na zahtjeve i očekivanja poslovnih partnera tvrtke i ostale zainteresirane javnosti.

Certifikat tvrtki pomaže u ostvarivanju i realizaciji načela vlastite politike zaštite okoliša. Tako lakše uklanja moguće opasnosti za okoliš, neprestano se poboljšava i prilagođava novim zahtjevima kupaca, tržišta, zakonodavstva te napretku znanosti i tehnologije.