Autopraonice

U našim vrhunski opremljenim autopraonicama osiguravamo najbolje rezultate pranja i brinemo za ljepotu i sjaj vašeg automobila.

POTRAŽITE AUTOPRAONICU

Široka mreža po Hrvatskoj

Na odabranim Petrol i Crodux prodajnim mjestima

Mekane četke i vrhunska autokozmetika

ZA SJAJAN I ZAŠTIĆEN AUTOMOBIL

U našim autopraonicama upotrebljavamo izvanredno mekane četke, koje se u potpunosti prilagođavaju obliku svakog automobila i ne ostavljaju ogrebotine na laku. Postupak pranja u autopraonici osigurava cjelovitu njegu vašega automobila. Temeljitom pretpranju, kojega za vas izvode naši osposobljeni i profesionalni djelatnici, slijedi pranje u automatskoj autopraonici.

Uz automatske autopraonice možete posjetiti i ručne u kojima možete sami oprati svoje automobile. Najnovije su opremljene sustavom mekane osmoze vode koja omogućuje učinkovitije sušenje bez tragova kapljica. U autopraonicama možete očistiti i podvozje svojeg vozila, kao i njegovu unutrašnjost - brojne su dodatno opremljene i usisivačima.

Široka mreža autopraonica

Tehnologija WashTec

Brend WashTec se na području sustava za autopraonice nalazi u samom svjetskom vrhu. U vrhunski opremljenim i najbolje održavanim autopraonicama isprobajte meke četke koje će vašem automobilu vratiti sjaj. Dvostruka garancija - WashTec i Petrol!

Ručne autopraonice i usisivači: Automatske autopraonice i usisivači:

Tehnologija Adriateh

Autopraonice tvrtke Adriateh prepoznatljive su po jedinstvenom dizajnu i tehnologiji koja se svakim danom sve više razvija, te se na taj način stvara odličan brend koji ćete uvijek prepoznati po iznimnoj usluzi.

Ručne autopraonice i usisivači: Automatske autopraonice i usisivači:

Tehnologija Christ Wash Systems

U suradnji s Christ Wash Systems, vodećom tvrtkom u području automatskog pranja automobila, nudimo vam vrhunsku tehnologiju sustava za autopraonice. Naše autopraonice štede energiju zbog inovativne tehnologije uređaja koji omogućuju manju potrošnju vode, struje i kemikalija. Najnovija tehnologija pranja ShineTechs podiže kvalitetu i iskustvo pranja automobila na potpuno novu razinu.

Ručne autopraonice i usisivači: Automatske autopraonice i usisivači:

Tehnologija Istobal

S više od 70 godina iskustva, Istobal na prvo mjesto stavlja inovaciju i naprednu tehnologiju. 

Tehnologija pranja Istobal fokusirana je na trajnost i učinkovitost, tako da možete biti sigurni da će automobil koji operete u našoj autopraonici  biti blistavo čist.

Ručne autopraonice i usisivači: Automatske autopraonice i usisivači:

Zaštita okoliša

U Petrolu se zalažemo za zaštitu okoliša i zato recikliramo čak 80% upotrijebljene vode. Proizvođač autopraonica Christ Wash Systems za sve je svoje proizvode dobio certifikat ISO 14001, koji obuhvaća cjelovito poznavanje okolišnih vidika proizvodne djelatnosti. Obuhvaća ispunjavanje zakonskih uvjeta kao i upravljanje troškovima, učinkovito iskorištavanje izvora, sprječavanje onečišćenja te odaziv na zahtjeve i očekivanja poslovnih partnera tvrtke i ostale zainteresirane javnosti.

Certifikat tvrtki pomaže u ostvarivanju i realizaciji načela vlastite politike zaštite okoliša. Tako lakše uklanja moguće opasnosti za okoliš, neprestano se poboljšava i prilagođava novim zahtjevima kupaca, tržišta, zakonodavstva te napretku znanosti i tehnologije.

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka