Industrijska maziva

Jamčimo vam kvalitetnu i cjelovitu opskrbu industrijskim mazivima proizvođača Q8 Oils, Jax Food Lubricants, Olma, Molykote, Mobil, Divinol, Oks te mazivima robne marke Petrol.

Obratite nam se
Provjerite ostala poslovna rješenja

Petrol omogućuje brzu i kvalitetnu opskrbu industrijskim mazivima te mazivima za prehrambenu i farmaceutsku industriju sa svim potrebnim certifikatima kao što su NSF H1, Halal i Kosher te STL, koji je ovjerio HTZ. Osobnim kontaktima i tehničkim savjetovanjem pomažemo svojim kupcima da kvalitetnim mazivima produlje vijek trajanja svojih pogona, smanje aktivnosti podmazivanja i povećaju produktivnost.

Dosljednom primjenom zakonskih propisa i ekoloških normativa omogućujemo prelazak s jednostavne kupnje, upotrebe i uklanjanja maziva na cjelovitu uslugu.


Cjelovita usluga i najpouzdanija dostava

Industrijskim kupcima nudimo Petrolovo cjelovito upravljanje podmazivanjem te prelazak s jednostavne kupnje, upotrebe i uklanjanja maziva na cjelovitu uslugu. Naš sustav omogućuje nadogradnju djelatnosti s pomoću kojih smo dosad opskrbljivali svoje kupce, poput tehničkog savjetovanja, izrade planova podmazivanja i laboratorijskih analiza.

Zahvaljujući jednoj od najvećih distribucijskih mreža u državi i najpouzdanijoj logistici, jamčimo najkraći mogući rok isporuke naručenih industrijskih maziva do Vaše lokacije. Za besprijekornu uslugu brine se lokalni povjerenik kojega dodjeljuje Petrol.


Ekologiju pišemo velikim početnim slovom

U procesu rada motora ili stroja mazivo se potroši te ga kad-tad morate ukloniti. U suradnji s poslovnim partnerima, svim svojim kupcima omogućujemo preuzimanje i zbrinjavanje otpadnih ulja, masti i tekućina za hlađenje.

Kupce također opskrbljujemo sredstvima za hlađenje i podmazivanje, tj. emulzijama koje se upotrebljavaju u procesu obrade metala. U tom segmentu također se brinemo za uklanjanje iskorištene emulzije te odvoz cjelokupne otpadne ambalaže, i plastične i metalne.

Kontaktirajte nas

Mario Glasnović

mario.glasnovic@petrol.hr

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka