Petrolove referencije

Pročitajte kako smo svojim rješenjima pomogli gradovima i lokalnim zajednicama, industriji te poslovnim korisnicima da ostvare uspjeh. Možda iduća priča o uspjehu bude upravo Vaša!

Obratite nam se Pronađite rješenje za vas

Petrolovi referentni projekti energetskih rješenja

Svako energetsko rješenje zahtijeva stručnost, znanje, inovativan poslovni pristup i napredno konceptualno razmišljanje. Petrol nudi sve to zajednicama, industriji i poslovnim korisnicima pružanjem održivih rješenja koja su potpuno prilagođena Vašim individualnim potrebama.

Broj objekata kojima smo već pomogli veći je od tisuću, a uključuje javne, industrijske, poslovne, turističke, ugostiteljske, sportske i obrazovne objekte te objekte za njegu i zdravstvene objekte, kao i seoska gospodarstva, crkve, višestambene zgrade itd.

Pročitajte zašto biste nam trebali povjeriti svoj sljedeći projekt.

Naše referencije: gradovi i lokalne zajednice

Obnova sustava javne rasvjete grada Zaboka

Zabok je obnovom rasvjete u svim naseljima na području grada smanjio troškove energije za više od 75 %, poboljšao rasvijetljenost javnih površina te istodobno smanjio svjetlosno onečišćenje. Predviđenom godišnjom uštedom energije postiže se smanjenje ugljičnog otiska za više od 300 t CO2. Projekt će se otplatiti iz postignutih ušteda energije u deset godina trajanja Ugovora o energetskom učinku.
 

Pročitajte više PDF

Obratite nam se

podrska.kupcima@petrol.hr

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka