Svijet je isprepleten putovima

Znanjem, inovacijama i strašću pokrećemo svaki od njih. Neka vas svi uvijek sigurno dovedu do cilja.

Dobrodošli u Petrol

Pokreni

Svi su vaši putovi bitni. Put od doma do samostalnosti. Vožnja na prvi spoj od kojeg vam klecaju koljena. Lutanje u nepoznato s prijateljima koje će vas uvijek pratiti. Ili na sastanak koji će vam raskrčiti put do uspjeha. Jutarnji put na posao u koloni koja se nikamo ne miče. U rodilište po novi život koji donosi pregršt radosti i brige. Prvi put u školu. Praznici kod bake i djeda. Zadnji put s posla u mirovinu. Na rastanak s prijateljima i susret sa starim društvom. Nekamo daleko i opet natrag kući. Sve vaše bitne putove pokrećemo gorivom Q Max u koje smo uložili svoje znanje, ideje i ciljeve kako bismo išli dalje i pružili vam ono najbolje za vaše vozilo. Jer život pokreće nas, a mi pokrećemo život. Idemo? Idemo.

Q Mi

Alergije i filtar kabine automobila

U proljeće je mnogo peludi u zraku, što zagorčava proljetnu sezonu velikom broju ljudi koji pate od alergija. Što možete učiniti kao vozač da si olakšate probleme s alergijama i osigurate svježiji zrak tijekom vožnje?

VIŠE

Q Max idemo

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka