Znanje i podrška

Osiguranje kvalitete Q Max goriva: certifikati i potvrde o akreditaciji

Cjelokupno poslovanje društva Petrol temelji se na ispunjavanju visokih standarda kvalitete – posebno kad je riječ o ponudi goriva na tržištu. Pogledajte koji međunarodni certifikati i potvrde o akreditaciji dokazuju našu kvalitetu.

Od 1997. g. neprestano nadograđujemo i proširujemo svoje sustave normi kvalitete. Društvo Petrol ima certificirane sustave upravljanja kvalitetom (ISO 9001), okolišem (ISO 14001) i energijom (ISO 50001). Nositelji smo certifikata POR za Program odgovornog upravljanja okolišem u obavljanju djelatnosti skladištenja, logistike i maloprodajne mreže benzinskih servisa u Sloveniji.

Tijekom više od 70 godina postojanja Petrol stalno razvija i ulaže u vlastiti stručni kadar. Uz vlastite stručne službe i podršku izgradili smo i očuvali status vodeće naftne institucije u Sloveniji koja značajno utječe na razvoj i stavljanje novih tehnološki najnaprednijih goriva na slovensko tržište.

U okviru grupe Petrol d.d. Ljubljana djeluje Laboratorij Petrol koji je akreditiran od strane Slovenske akreditacije s akreditacijskim brojem LP-002 za područje ispitivanja (SIST EN ISO/IEC 17025) i Odjel za mjerenje i okoliš koji je akreditiran od strane Slovenska akreditacija s akreditacijskim brojem K-040 za područje kontrole (SIST EN ISO/IEC 17020, tip C).
Laboratorij Petrol provodi ispitivanja i analize goriva, maziva i kemijskih proizvoda, dok Odjel mjerenja i zaštite okoliša provodi kontrolu mjerenja protoka tekućina, tlaka u gumama i opreme koja radi pod tlakom.

Zahvaljujući vlastitom znanju i iskustvima danas svojim kupcima možemo ponuditi visokokvalitetna aditivirana goriva koja zadovoljavaju sve, pa i najviše tržišne zahtjeve – i zahtjeve korisnika te proizvođača vozila sjedne strane i zahtjeve sve strožih europskih zakona s ciljem smanjenja utjecaja goriva na okoliš s druge strane.

Naši certifikati i potvrde o akreditaciji

Sustav upravljanja kvalitetom
Sustav upravljanja okolišem
Sustav upravljanja energijom
Opći zahtjevi za osposobljenost ispitnih i mjernih laboratorija

Laboratorij Petrol u sklopu matične tvrtke Petrol d.d., Ljubljana djeluje kao samostalna i neutralna institucija, a svoju djelatnost obavlja i za vanjske klijente. Petrol d.d., Ljubljana - Laboratorij Petrol je akreditiran od strane Slovenske akreditacije s akreditacijskim brojem LP-002 na području ispitivanja (SIST EN ISO/IEC 17025).

Ocjena sukladnosti: zahtjevi za rad različitih tijela koja provode kontrolu

U okviru poduzeća Petrol d.d., Ljubljana, postoji Odjel za mjerenje i okoliš koji obavlja kontrolu mjerenja protoka tekućina, tlaka u gumama i opremi koja radi pod tlakom, nepropusnost stacionarnih čeličnih spremnika, kontrolu debljine stijenke spremnika tekućeg goriva, mjerenja probojne čvrstoće izolacije spremnika tekućeg goriva, kao i kontrolu volumena stacionarnih spremnika i automatska mjerenja razine tekućine.

Petrol d.d., Ljubljana - Odjel za mjerenje i okoliš akreditiran je od strane Slovenske akreditacije s akreditacijskim brojem K-040 u području kontrole (SIST EN ISO/IEC 17020, tip C).

Program odgovornog upravljanja okolišem

Na temelju Izvješća o provedbi prihvaćenih obveza iz Svjetske povelje Programa odgovornog upravljanja okolišem Petrol je nositelj certifikata za Program odgovornog upravljanja okolišem u obavljanju djelatnosti skladištenja, logistike i maloprodajne mreže benzinskih servisa u Sloveniji i s time povezanim pravima na upotrebu logotipa..

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka