Ponuda hrane

Od putovanja se ogladni, zar ne? Za savršeni obrok na putu zaustavite se na Petrolu ili Croduxu. Za najbolje stajanje koje se isplati.

Brzo dostupne lokacije po cijeloj Hrvatskoj.

Topli obrok ili brzi zalogaj na putu.

Kvalitetni, pažljivo odabrani sastojci.

Izvrsni obroci na putu

Crodux bistroi

Posjetite neki od naših Croduxovih bistroa na autocesti i u gradovima, koji u ponudi imaju uvijek svježe pripremljena jela. Na najprometnijim turističkim rutama i autocestama nudimo dnevno pripremljene juhe, tjestenine, glavna jela s prilozima, salate, najpopularnije slastice i svježe voće te svježe pečene pekarske proizvode iz naše kuhinje.

Fresh restoran

Na Petrolovu prodajnome mjestu Desinec – jug, na autocesti iz smjera mora prema Zagrebu, nalazi se prvi Fresh restoran. U posjeti se možete okrijepiti svježe pripremljenim sendvičima i kroasanima, a odabrati možete između bogate ponude juha, glavnih jela, deserata te toplih i hladnih napitaka.

Ostali zalogaji na putu

Caffe barovi

Ako ste za brzi zalogaj, kavu, osvježavajući napitak ili piće s prijateljima, Croduxovi caffe-barovi pravo su mjesto za vas. Svratite do nas i svoje stajanje na putu pretvorite u ugodne trenutke predaha. Pobrinut ćemo se da nastavite put s osmijehom.

Ostale poslastice s prodajnih polica

Mami li vas više čokolada ili vrećica čipsa? Na Petrolovim i Croduxovim prodajnim policama pronaći ćete i takve grickalice. Da ne spominjemo sendviče, svježe sezonsko voće, deserte, sladoled i niz drugih poslastica. Čak i kada ste u najvećoj žurbi.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka