Svježe pripremljena hrana Fresh

Svježe pripremljena hrana i pića dostupni su i u pokretu, jer smo se s raznolikom ponudom Fresh pobrinuli za sve ukuse.

PRONAĐITE PRODAJNO MJESTO

Dnevno svježe pripremljeno

Kvalitetni, pažljivo birani sastojci

Ponuda za sve: hamburger, voće i ostalo

Crodux bistroi

Posjetite neki od naših Croduxovih bistroa na autocesti i u gradovima, koji u ponudi imaju uvijek svježe pripremljena jela. Na najprometnijim turističkim rutama i autocestama nudimo dnevno pripremljene juhe, tjestenine, glavna jela s prilozima, salate, najpopularnije slastice i svježe voće te svježe pečene pekarske proizvode iz naše kuhinje.

Fresh restoran

Na Petrolovu prodajnome mjestu Desinec – jug, na autocesti iz smjera mora prema Zagrebu, nalazi se prvi Fresh restoran. U posjeti se možete okrijepiti svježe pripremljenim sendvičima i kroasanima, a odabrati možete između bogate ponude juha, glavnih jela, deserata te toplih i hladnih napitaka.

Ostali zalogaji na putu

Caffe barovi

Ako ste za brzi zalogaj, kavu, osvježavajući napitak ili piće s prijateljima, Croduxovi caffe-barovi pravo su mjesto za vas. Svratite do nas i svoje stajanje na putu pretvorite u ugodne trenutke predaha. Pobrinut ćemo se da nastavite put s osmijehom.

Ponuda Fresh

Za svjež početak

Dobra vijest za sve koji se doručka sjete samo u pokretu. Tostevi, kroasani i razne druge delicije za savršen početak dana već vas čekaju na Petrolu i Croduxu.

Dobre navike

Svratite na toplu pizzu, ukusan hot dog ili hamburger od 100% govedinom i bučinim sjemenkama te ostalim delicijama. Očekuju vas pomno birani sastojci I vrhunski okusi.

Lako

Volite brz i jednostavan zalogaj u pokretu? Počastite se osvježavajućim Fresh smoothiejem, svježe cijeđenim sokom ili šalicom rezanog voća.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka