S aplikacijom Petrol GO uživajte u prednostima Petrol kluba

PREUZMITE IZ GOOGLE PLAY PREUZMITE IZ APP STORE

Fizičku Petrol klub karticu zamijenite telefonom

Fizičku Petrol klub karticu zamijenite telefonom

Dosta vam je plastičnih kartica? Svoju fizičku Petrol klub karticu zamijenite digitalnom. Preuzmite mobilnu aplikaciju Petrol GO, povežite je sa svojom karticom Petrol kluba i plastiku ostavite doma.

Pri sljedećoj kupnji u Petrolu samo pokažite crtični kod svoje digitalne kartice Petrol kluba koji je prikazan u aplikaciji. Kao i u slučaju fizičke kartice, za kupnju dobivate Zlatne bodove koje možete iskoristiti za popuste.

PROČITAJTE VIŠE O PETROL KLUBU

Pregledajte dobivene pogodnosti i kupujte po nižoj cijeni

Kupujete li uz aplikaciju Petrol GO na koju ste povezali svoju Petrol klub karticu, još je lakše pregledavati i koristiti sve pogodnosti koje vam pripadaju u našoj obitelji vjernosti. Kupnja je jeftinija! Nižu cijenu, koja je dostupna samo u Petrol klubu, potražite uz „Odaberite svoju cijenu“ uz pojedini proizvod.

Skupljajte i trošite Zlatne bodove

Za svaku kupnju u aplikaciji Petrol GO, svi koji su dodali svoju Petrol klub karticu u aplikaciju dobivaju Zlatne bodove. Bez obzira na to koristite li se aplikacijom za plaćanje goriva ili kupnju hrane, 1 € vaše kupnje donijet će vam 1 Zlatni bod. Tako ćete i vi moći uživati u svim prednostima koje prikupljeni bodovi donose uz vaš telefon.

Posebne pogodnosti, samo u aplikaciji Petrol GO

Svaka 6. kava može biti gratis

Članovi Petrol kluba koji u aplikaciju dodaju svoju Petrol klub karticu mogu preuzeti Zlatna zrna i dobiti besplatnu kavu Na putu. 


Za svaku uplatu kave preko aplikacije uz 1 Zlatni bod dobivate i 1 Zlato zrno, a kad ih skupite 5, dobivate jednu kavu gratis. 


Zlatna zrna s pomoću aplikacije Petrol GO možete prikupljati do 31. prosinca, a iskoristiti ih do 31. siječnja sljedeće godine.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka