Kava Na putu

Je li vrijeme za kavu? Krenite na Petrol i Crodux! Uživajte u okusima vrhunske kave iz naše obitelji kava Na putu u svakom trenutku – kada ste na putu ili doma.

POTRAŽITE PRODAJNA MJESTA

Nov izgled, isti božanstveni okus

Osvježili smo izgled naše kave Na putu te joj dali izgled koji odražava raznolikost naše ponude te raznolikost vaših ukusa, puteva i želja. Iza novog izgleda krije se isti božanstveni okus zbog kojega svaki put iznova skrenete na Petrol.

U Kavi na putu možete uživati na Petrol i Crodux prodajnih mjestima diljem Hrvatske gdje u našem kutku za kavu dnevno pripremimo više od 2.500 šalica svježe mljevene kave. Svoju omiljenu kavu možete popiti usput dok plaćate gorivo ili tijekom kratkom odmora.

Pokreni video

Bolje za okoliš, bolje za vas!

Možete li zamisliti da bi kava Na putu bila još povoljnija ako ponesete svoju šalicu? U Petrolu to ostvarujemo!

Ispunite svoje dane ekološki prihvatljivom energijom i uštedite 0,10 € (0,75 kn) korištenjem vlastite čaše pri kupnji kave Na putu, i to do 31.12.2023

Kao do jeftinije kave Na putu?

Prilikom slijedećeg posjeta pokažite šalicu prodavaču i kupite jeftiniji žeton za kavu Na putu.

Kakvu kavu pijete?

Svježe mljevena kava Na putu po vašem ukusu

Odredite veličinu svoje šalice za kavu – S, M ili L – i na kavomatu izaberite omiljeni okus kave Na putu: espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato (s čokoladom ili bez čokolade), kavu s mlijekom i drugo. Svaka šalica kave na Petrolu pripremljena je od svježe mljevene kave u zrnu, a pored aparata za kavu nalaze se karamelni šećer, čokolada u prahu, kakao i cimet, čime možete svoj napitak dodatno prilagoditi svojem ukusu.

Beskofeinska kava Na putu

U našim kutcima za kavu uz pravu kombinaciju kave i mlijeka stvorite vrhunski napitak, kao u najboljem kafiću – čak i ako vaša šalica kave ne sadržava kofein. Na aparatu za kavu odaberite napitak ‘decaf’ i uživajte u kavi namijenjenoj svima koji žele iskusiti vrhunski okus kave Na putu, ali ne i njezino pobuđujuće djelovanje. Birajte između različitih okusa beskofeinske Kave na putu: crna kava, cappuccino ili kava s mlijekom.

Ledena kava Na putu

Omiljena kava Na putu u vrućim danima nudi lagano i ukusno osvježenje. Ledenu kavu Na putu potražite na svim Petrolovim benzinskim servisima te si 230 mililitara osvježavajućeg napitka priuštite u više različitih okusa:

  • Cappuccino
  • Vanilla
  • Caffé latte

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka