NAJBOLJE OD
OBA SVIJETA

Za vas smo na više od 200 zajedničkih lokacija spojili najbolje iz Petrolove i Croduxove ponude. Dobro došli kod nas, na putu, gdje vas već čekaju visokokvalitetna goriva, najjednostavnije plaćanje i najbolja obitelj vjernosti.

Dobro došli na Petrol i Crodux

Pokreni video

Dobro došli kod nas, na putu

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajalište na putu i energija za promjene koje donosi budućnost. Također i u Hrvatskoj gdje smo postali drugi najveći opskrbljivač naftnim derivatima. U listopadu 2022. grupi Petrol službeno smo pripojili društvo Crodux koje sa svojom snažnom i prepoznatljivom robnom markom nadopunjuje i nadograđuje našu ponudu.

Stoga, dobro došli na 202 lokacije grupe Petrol u Hrvatskoj: na 93 Croduxova benzinska servisa i 109 Petrolovih benzinskih servisa. Za najveću moguću dostupnost, iznimnu ponudu i izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta.

Ponuda hrane

Za savršeni obrok na putu zaustavite se na Petrolu ili Croduxu. Za najbolje stajanje koje se isplati. Svratite do naših restorana i kafića ili na policama naših prodajnih mjesta potražite svoj sendvič, kroasan, sladoled i niz drugih poslastica.

Goriva Q Max

Nova generacija visokokvalitetnih goriva Q Max pruža vam još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulama i tehnologijom čišćenja Dual Action Technology. Q Max natočite na nekom od 200+ Petrol i Crodux benzinskih servisa u Hrvatskoj i ili na našim prodajnim mjestima u inozemstvu.

Petrol poslovna kartica s kojom možete više!

Petrol poslovnu karticu možete upotrebljavati na svim Petrol i Crodux benzinskim postajama u regiji: u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ukupno je to nešto manje od 600 prodajnih mjesta.

Poslovnu karticu možete dodati i u mobilnu aplikaciju Petrol GO i tako si dodatno olakšati poslovne kupnje u cijeloj regiji.

PROGRAM VJERNOSTI
PETROL KLUBA

Petrol klub, svijet zlata vrijednih pogodnosti

Članove Petrol kluba za kupnju u Petrolu i Croduxu nagrađujemo nižim cijenama brižljivo odabranih proizvoda i mnoštvom pogodnosti. Svaka vaša kupnja, uključujući točenje goriva, je nagrađena Zlatnim bodovima. Za svakih potrošenih 1 € dobit ćete 1 Zlatni bod.

PROČITAJTE VIŠE

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka