Goriva Q Max

Odaberite naša najbolja goriva dosad. Nova generacija visokokvalitetnih goriva Q Max pruža vam još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulama i tehnologijom čišćenja Dual Action Technology. Za ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju vožnju.

POTRAŽITE PRODAJNO MJESTO

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 kilometara više po spremniku

Potpuna zaštita ključnih dijelova motora

Još niže emisije i manje čvrstih čestica u ispuhu

Manje pjenjenja za dodatne 4 litre u spremniku

Q Max Eurosuper 100

Q Max Eurosuper 95

VIŠE O GORIVU

Q Max Eurodizel

VIŠE O GORIVU

Q Max LPG autoplin

VIŠE O GORIVU

Naša najbolja goriva dosad

Ista pumpa, još bolje djelovanje

Motori ispod poklopca motora naših vozila sve se više mijenjaju. Nova generacija suvremenih benzinskih i dizelskih motora stoga zahtijeva suvremena goriva koja će još više nadograditi njihovo djelovanje – radi veće pouzdanosti, više kilometara i ekološki prihvatljivije vožnje.

Budući da smo svjesni da se najbolji rezultati mogu ostvariti isključivo najboljim gorivima, proširili smo svoju obitelj visokokvalitetnih goriva Q Max. Odsad vam prvi u regiji nudimo goriva s inteligentnim djelovanjem koje omogućuje tehnologija Dual Action Technology. Nova generacija goriva Q Max na taj način brzo i gotovo u potpunosti štiti vaš motor od gubitka snage i odzivnosti, a uz stalnu uporabu moći ćete prijeći i do 50 kilometara više samo jednim punjenjem spremnika!

Novu generaciju Q Max goriva natočite na nekom od 202 Petrol I Crodux benzinskih servisa u Hrvatskoj i ili na našim prodajnim mjestima u inozemstvu.

Ime koje ulijeva povjerenje

Sva goriva iz obitelji pogonskih goriva Q Max ispitana su provjerenim međunarodnim motornim i terenskim testovima, u različitim uvjetima i režimima djelovanja.

Njima su dokazani brojni izvanredni učinci koji su posljedica sastava goriva nadograđenog paketom tehnološki najnaprednijih dodataka. Njihovom sinergijom utječemo na ključne parametre djelovanja motora – snagu i odzivnost, zaštitu dijelova motora i njihov životni vijek, potrošnju goriva, ali i smanjeni utjecaj na okoliš.
 

Provjerena kvaliteta

Sva su goriva Q Max na putu prema krajnjem kupcu također podvrgnuta kompleksnom sustavu kontrole kvalitete. To uključuje kontrolne točke na svim ključnim mjestima dostavnog lanca, a nadzire ga osposobljena i visokokompetentna ekipa stručnjaka u našem naftnom laboratoriju. Njegov rad nadzire nacionalno akreditacijsko tijelo, čime je zajamčena vjerodostojnost rezultata ispitivanja.

Naš sustav nadzora kvalitete uključuje također kontrole akreditiranih neovisnih vanjskih institucija, međunarodno priznatih kontrolnih kuća i akreditiranih vanjskih laboratorija.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka