Goriva Q MAX

Obitelj visokokvalitetnih goriva Q MAX spaja najnaprednije zahtjeve suvremene motorne tehnologije s odgovornošću prema okolišu. S gorivima Q MAX možete osigurati pouzdanost svog automobila u svim vremenskim uvjetima!

POTRAŽITE BENZINSKU PUMPU

Niža potrošnja goriva

Duži životni vijek motora

Manje emisija u okolišu

Q MAX BENZIN 95

Q MAX BENZIN 100

Q MAX LPG

Q MAX DIESEL

Pokreni video

JER VOLITE SVOJ AUTOMOBIL

Nešto tako važno kao što je gorivo ne prepustite slučajnosti. Zato svojem automobilu priuštite samo najbolje: maksimalnu snagu, maksimalnu uštedu i maksimalnu izdržljivost. Redovitom uporabom visokokvalitetnih goriva Q MAX motoru osiguravate bolju snagu, nižu potrošnju, niže troškove održavanja te osiguravate dulji životni vijek svojeg automobila.

Napredna formulacija svih Petrolovih Q MAX goriva s pomoću najsuvremenijih aditiva brine za besprijekoran rad dijelova motora i čistoću filtra u najzahtjevnijim uvjetima rada. Usklađenost s najstrožim europskim standardima zaštite okoliša osigurava bolje izgaranje s manje emisija, stoga možete biti potpuno bezbrižni na svim svojim putovanjima.

PROVJERITE PONUDU Q MAX GORIVA

Provjerena kvaliteta

Sva goriva Q MAX ispitana su međunarodnim ispitivanjima motora, kojima su provjeravali stanje u motoru nakon isteka ispitnih ciklusa te su izmjerili učinke na potrošnju goriva i emisije. Redovita uporaba Q MAXa tako dokazano utječe na zdravlje elemenata sustava napajanja i ključnih dijelova motora koji su u dodiru s gorivima prije ulaska u motor i nakon izgaranja.

Za visoku kvalitetu Q MAX goriva brinemo i složenim i stručno podržanim sustavom kontrole kvalitete goriva, što dokazuje niz međunarodnih certifikata i akreditacijskih dokumenata. Glavni dio osiguravanja kvalitete predstavlja naftni laboratorij, neovisna institucija koja nastupa u ulozi glavnog slovenskog naftnog laboratorija u kojem se provjerava kvaliteta Q MAX goriva u svim točkama nabavnog i prodajnog lanca.