Petrol napitci

Jeste li žedni? Zaustavite se kod nas! Osvježite se ponudom Petrol napitaka: omiljenom kavom na putu, energetskim pićem Q Energy Drink ili energizirajućom vodom REfresh.

Kava na putu

Zaustavite se na Petrolu i uzmite omiljenu Kavu na putu. Sada u novom izdanju iza kojeg se još uvijek krije onaj isti božanstveni okus. U ponudi možete pronaći također kavu bez kofeina i ledenu kavu bez laktoze i šećera.

Više

Čaj na putu

Niste ljubitelj kave? Uživajte u opojnim aromama našeg Čaja na putu koji vas već čeka u kutku za kavu na našim prodajnim mjestima. Energiju će vam dati i osvježiti vas paprena metvica, bobičasto voće, crni čaj ili vanilija i breskva.

Više

Q Energy Drink

Petrolovo energetsko piće Q Energy Drink dat će vam energiju, odličnog je okusa sa savršenom dozom kofeina, tavrina i pet vitamina B. Također bez šećera s istom Q energijom koja vas prati tijekom dana.

Više

Vode REfresh

Svojemu tijelu i duhu priuštite energiju odabranim mineralima, vitaminima i antioksidansima koji se nalaze u osvježavajućem okusu naših voda REfresh. Za jačanje imunosnog sustava, regeneraciju nakon sporta i zaštitu stanica od stresa.

Više