Sendviči za svačiji ukus

Jeste li u iskušenju savršenog malog obroka? Rješenje je Na putu! Utažite svoju glad širokom ponudom svježe pripremljenih i pakiranih sendviča za svačiji ukus. Za najbolju stanicu koje se računa.

PRONAĐITE PRODAJNO MJESTO

Sendviči za svačiji ukus

Sve sendviče za vas možemo tostirati

Na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske

Ponuda svježih sendviča Fresh

Svježi sendvič Fresh Royal

Okusite svježinu koju vam donosi mliječni namaz s hrenom u harmoniji s ciabattom, izvrsnom šunkom, sirom, svježom paprikom i zelenom salatom.

Svježi sendvič Fresh Mediterano

Neka vas osvoji kombinacija maslina, mozzarelle i pršuta, u ciabatti s rajčicom, zelenom salatom, sirnim namazom i pestom Roso.

Svježi sendvič Fresh Gurman

Uživajte u ukusnoj proteinskoj ciabatti obogaćenoj namazom od majoneze s tartufa u kombinaciji sa panonskom salamom, mozzarellom, zelenom salatom i pečenom paprikom.

Svježi sendvič Fresh Crunchy

Odaberite hrskavost crunchy sendviča! Okusite hrskavost pilećeg odreska u svježem sendviču koji se može pohvaliti beskvasnim pecivom sa sjemenkama, zelenom salatom, rajčicom i majonezom.

Svježi sendvič Fresh Maxi

Utažite glad ogromnim, čak 32 centimetra i pola kilograma teškim sendvičem koji u svom baguetteu krije šunku, ukusan sir, rajčice, kisele krastavce, majonezu i svježu salatu.

Svježi sendvič Fresh Poli

Uzdate li se svježi i mekani kruh s Poli salamom? Osim kriški Poli, u ovaj svježe pripremljeni sendvič dodali smo 4 kriške sira, kisele krastavce i majonezu, a sve u svježem pecivu.

Svježi sendvič Fresh Tuna

Kad se zaželite okusa mora, zagrizite u svježe pripremljeni sendvič koji će vas oduševiti okusom tune u beskvasnom pecivu sa sjemenkama, zelenom salatom, rajčicom, kukuruzom i sirnim namazom.

Svježi sendvič Fresh Vegi

Uzdate li se u bezmesne? Neka vas uvjeri svježina zelene salate, mozzarelle, rajčice i sirnog namaza s pestom od rajčice i bosiljka u proteinskom pecivu.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka