Široka paleta dodatnih usluga

Kupite karte, platite lutriju, platite račune, i još mnogo toga. Sve u širokoj ponudi Petrolovih usluga, dostupnih na svim benzinskim prodajnim mjestima.

Hrvatska Lutrija

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu sa željama kupaca, u Petrolu smo uveli mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u ponudi Hrvatske Lutrije, i to na svim benzinskim postajama Petrola diljem zemlje.

Kupci na benzinskim postajama mogu odigrati igre Loto 6, Loto 7, Eurojackpot, Keno i Bingo. Uplate su jednostavne i brze, bez potrebe popunjavanja listića, a obavljaju se preko POS uređaja koji računalno generira brojeve na listiću.

Ulaznice

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. Petrol je lanac benzinskih postaja u Hrvatskoj, koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s tvrtkom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

Uplatnice

Uplatnice s 2D crtičnim kodom možete platiti na svim benzinskim postajama Petrola. Naknada za plaćanje uplatnica je 2 kn (0,27 €*). Najveći iznos jednog platnog naloga je 7.000,00 kn (929,06 €*). Plaćanje uplatnica može se obaviti isključivo gotovinom.

Građanima je omogućeno plaćanje računa Pružatelja javnih usluga za koje su tiskani nalozi za plaćanje na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom, te putem PDF uplatnica na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom prikazani na mobilnom uređaju.

Pod javnim se uslugama podrazumijevaju usluge za potrošnju vode i struje, komunalne i vodne naknade, telefonski troškovi, premije osiguranja, TV pretplata, razne članarine, Amex i Diners troškovi i slično, dakle, svi režijski troškovi jednog kućanstva.

Poklon kartice

Poklon kartica idealan je poklon za vaše prijatelje i vašu djecu. Kartica se upotrebljava za kupnju goriva i dodatnog asortimana (trgovačka roba, usluge) i namijenjena je svim fizičkim i pravnim osobama. Pravne osobe nadopunjuju karticu preko žiro računa, a fizičke isključivo na benzinskim postajama. Kartica se može nadopunjavati više puta maksimalnim iznosom do 1.500 kuna (200,00 €*).

Poslovni koristnici mogu zatražiti veću količinu poklon kartica na e-naslovu poklon.kartica@petrol.hr.


*Sve cijene preračunate su prema tečaju: 1 EUR = 7,53450 HRK.