Široka paleta dodatnih usluga

Kupite karte, platite lutriju, platite račune, i još mnogo toga. Sve u širokoj ponudi Petrolovih usluga, dostupnih na svim benzinskim prodajnim mjestima.

Hrvatska Lutrija

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu sa željama kupaca, u Petrolu smo uveli mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u ponudi Hrvatske Lutrije, i to na svim benzinskim postajama Petrola diljem zemlje.

Kupci na benzinskim postajama mogu odigrati igre Loto 6, Loto 7, Eurojackpot, Keno i Bingo. Uplate su jednostavne i brze, bez potrebe popunjavanja listića, a obavljaju se preko POS uređaja koji računalno generira brojeve na listiću.

Ulaznice

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. Petrol je lanac benzinskih postaja u Hrvatskoj, koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s tvrtkom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

Uplatnice

Uplatnice s 2D crtičnim kodom možete platiti na svim benzinskim postajama Petrola. Naknada za plaćanje uplatnica je 2 kn. Najveći iznos jednog platnog naloga je 7.000,00 kn. Plaćanje uplatnica može se obaviti isključivo gotovinom.

Građanima je omogućeno plaćanje računa Pružatelja javnih usluga za koje su tiskani nalozi za plaćanje na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom, te putem PDF uplatnica na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom prikazani na mobilnom uređaju.

Pod javnim se uslugama podrazumijevaju usluge za potrošnju vode i struje, komunalne i vodne naknade, telefonski troškovi, premije osiguranja, TV pretplata, razne članarine, Amex i Diners troškovi i slično, dakle, svi režijski troškovi jednog kućanstva.

Poklon kartice

Poklon kartica idealan je poklon za vaše prijatelje i vašu djecu. Kartica se upotrebljava za kupnju goriva i dodatnog asortimana (trgovačka roba, usluge) i namijenjena je svim fizičkim i pravnim osobama. Pravne osobe nadopunjuju karticu preko žiro računa, a fizičke isključivo na benzinskim postajama. Kartica se može nadopunjavati više puta maksimalnim iznosom do 1.500 kuna.