Široka paleta dodatnih usluga

Kupite karte, platite račune, uplatite srećke lutrije i još mnogo toga. Široka ponuda usluga dostupna je na svim prodajnim mjestima Petrol i Crodux.

Hrvatska Lutrija

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu sa željama kupaca, u Petrolu smo uveli mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u ponudi Hrvatske Lutrije i to na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux diljem zemlje.

Kupci na benzinskim postajama mogu odigrati igre Loto 6, Loto 7, Eurojackpot, Keno i Bingo. Uplate su jednostavne i brze, bez potrebe popunjavanja listića, a obavljaju se preko POS uređaja koji računalno generira brojeve na listiću. 

Ulaznice

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrol i Crodux benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. 

Naknada za kupnju ulaznica je 1,99 €* (15 kn), neovisno o broju ulaznica na izdanom računu.

Uplatnice

Uplatnice s 2D crtičnim kodom možete platiti na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux. Naknada za plaćanje uplatnica je 0,26 €* (1,96 kn). Najveći iznos jednog platnog naloga je 929,06 €* (7.000,00 kn). Plaćanje uplatnica može se obaviti isključivo gotovinom.

Građanima je omogućeno plaćanje računa Pružatelja javnih usluga za koje su tiskani nalozi za plaćanje na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom, te putem PDF uplatnica na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom prikazani na mobilnom uređaju.

Ostala elektronska dobra

Na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux dostupna su i druga elektronska dobra:

  • Bonovi za mobitele (T-mobile, A1, Tomato, Bon bon, Simpa, Telemach)
  • Bonovi za klađenje (Germania)
  • Bon za kupovinu na internetu (Paysafe card), Aircash (digitalni novčanik)
  • Nadopuna ENC uređaja (HAC) 

Mjenjačnica

Od stranih valuta do eura – sigurno i brzo! Obzirom da smo turistička zemlja s velikim priljevom turista tokom cijele godine, koji uglavnom dolaze sa stranom valutom plaćanja, omogućili smo konverziju stranih valuta u eure.

Svim našim korisnicima, domaćim i stranim, omogućavamo sigurnu i brzu konverziju strane gotovine u eure, a svaka konverzija popraćena je potvrdom o otkupu. Konverzija strane valute dostupna je tijekom cijelog radnog vremena benzinskog servisa. 

Poklon kartice

Poklon kartica idealan je poklon za vaše prijatelje i vašu djecu. Kartica se upotrebljava za kupnju goriva i dodatnog asortimana (trgovačka roba, usluge) i namijenjena je svim fizičkim i pravnim osobama. Pravne osobe nadopunjuju karticu preko žiro računa, a fizičke isključivo na benzinskim postajama. Kartica se može nadopunjavati više puta maksimalnim iznosom do 200,00 €* (1.500 kuna).

Poslovni koristnici mogu zatražiti veću količinu poklon kartica na e-naslovu poklon.kartica@petrol.hr.


*Sve cijene preračunate su prema tečaju: 1 EUR = 7,53450 HRK.

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka