Široka paleta dodatnih usluga

Kupite karte, platite račune, uplatite srećke lutrije i još mnogo toga. Široka ponuda usluga dostupna je na svim prodajnim mjestima Petrol i Crodux.

NOVO: GLS paketi

Od sada možete svoje GLS pakete preusmjeriti i preuzeti na izbranim Petrol i Crodux prodajnim mjestima! Paket preuzmite kada Vama odgovara uz predočenje osobne iskaznice. Brzo, jednostavno i usputno.

GLS Croatia dostavlja pakete sljedećeg radnog dana od dana preuzimanja na kopnenom području Hrvatske, uključujući područja južno od neumskog koridora, kao i na sve otoke povezane mostom te direktnom trajektnom linijom. Fleksibilna dostava na Petrol ili Crodux je dostava po Vašoj mjeri, stoga preusmjerite Vaš paket na Vama najbližu Petrol ili Crodux lokaciju ili kurira uputite na željeno prodajno mjesto.

Hrvatska Lutrija

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu sa željama kupaca, u Petrolu smo uveli mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u ponudi Hrvatske Lutrije i to na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux diljem zemlje.

Kupci na benzinskim postajama mogu odigrati igre Loto 6, Loto 7, Eurojackpot, Keno i Bingo. Uplate su jednostavne i brze, bez potrebe popunjavanja listića, a obavljaju se preko POS uređaja koji računalno generira brojeve na listiću. 

Ulaznice

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrol i Crodux benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja.

Naknada za kupnju ulaznica je 1,99 € , neovisno o broju ulaznica na izdanom računu.

Uplatnice

Uplatnice s 2D crtičnim kodom možete platiti na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux. Naknada za plaćanje uplatnica je 0,48 €. Najveći iznos jednog platnog naloga je 929,06 €. Plaćanje uplatnica može se obaviti isključivo gotovinom.

Građanima je omogućeno plaćanje računa Pružatelja javnih usluga za koje su tiskani nalozi za plaćanje na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom, te putem PDF uplatnica na standardnom HUB obrascu s otisnutim 2D crtičnim kodom prikazani na mobilnom uređaju.

Ostala elektronska dobra

Na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux dostupna su i druga elektronska dobra:

  • Bonovi za mobitele (T-mobile, A1, Tomato, Bon bon, Simpa, Telemach)
  • Bonovi za klađenje (Germania)
  • Bon za kupovinu na internetu (Paysafe card), Aircash (digitalni novčanik)
  • Nadopuna ENC uređaja (HAC) 

Mjenjačnica

Od stranih valuta do eura – sigurno i brzo! Obzirom da smo turistička zemlja s velikim priljevom turista tokom cijele godine, koji uglavnom dolaze sa stranom valutom plaćanja, omogućili smo konverziju stranih valuta u eure.

Svim našim korisnicima, domaćim i stranim, omogućavamo sigurnu i brzu konverziju strane gotovine u eure, a svaka konverzija popraćena je potvrdom o otkupu. Konverzija strane valute dostupna je tijekom cijelog radnog vremena benzinskog servisa. 

Poklon kartice

Poklon kartica idealan je poklon za vaše prijatelje i vašu djecu. Kartica se upotrebljava za kupnju goriva i dodatnog asortimana (trgovačka roba, usluge) i namijenjena je svim fizičkim i pravnim osobama. Pravne osobe nadopunjuju karticu preko žiro računa, a fizičke isključivo na benzinskim postajama. Kartica se može nadopunjavati više puta maksimalnim iznosom do 200,00 €.
Poslovni koristnici mogu zatražiti veću količinu poklon kartica na e-naslovu poklon.kartica@petrol.hr.

Abon

diskretan način, baš kao i plaćanje gotovinom. Na više od 100.000 lokacija u Europi odaberite Abon u iznosu od 5 €, 10 €, 20 €, 25 € ili 50 € i plaćajte online na web stranicama koje prihvaćaju Abon. Ne trebate bankovni račun ili kreditnu karticu.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka