Znanje i podrška

Jeste li znali? Aplikaciju Petrol GO možete upotrebljavati i kad prijeđete granicu!

Mobilna aplikacija, koja vam omogućuje da od posjeta Petrolu i Croduxu dobijete što više, vaše svakodnevne putove uljepšava čak i kad se uputite u Sloveniju. Pročitajte što možete učiniti s aplikacijom Petrol GO kad se zaustavite na Petrolu kod naših susjeda.

Plaćanje goriva

I u Sloveniji možete telefonom platiti gorivo koje ćete natočiti u spremnik, bez posjeta blagajni. Postupak je potpuno isti kao i kod kuće. Svratite u Petrol i: 

 • Na aparatu za kavu skenirajte QR kod. 
 • Izaberite željeni napitak, potvrdite odabir i plaćanje. 
 • Umetnite šalicu i pritisnite „Natoči”. 

I već možete ići dalje istraživati ljepotu zemlje ispod Alpa na našoj zapadnoj granici.

Točenje kave

Kad vas Petrol GO uhvati umor, nema ništa bolje od šalice svježe mljevene kave koja će vas oživiti i okrijepiti. I u Sloveniji je možete natočiti s pomoću telefona, bez upotrebe žetona ili kovanica. Jednostavno:

 • Na aparatu za kavu skenirajte QR kod. 
 • Izaberite željeni napitak, potvrdite odabir i plaćanje. 
 • Umetnite šalicu i pritisnite „Natoči”. 

Ako ste u aplikaciju Petrol GO povezali svoju Petrol klub karticu, svakim plaćanjem kave prikupljate i Zlatna zrna, koja vam u aplikaciji donose besplatnu šestu kavu. I, najljepše od svega? Zrna zlata primljena u Sloveniji dodaju se zrnima koja ste već prikupili kod kuće!

I dodatne usluge! 

Osim točenja kave i plaćanja goriva, aplikacija Petrol GO u Sloveniji vam omogućuje još više. Kad se prevezete preko granice, provjerite imate li na telefonu omogućeno prikazivanje lokacije. Tako će vaša aplikacija otkriti da ste u inozemstvu i ponuditi vam dvije dodatne usluge. 

Pranje automobila

Posjetite jedno od Petrolovih automatskih autopraonica u Sloveniji (lokacije potražite ovdje ili u vašoj aplikaciji) i na telefonu otvorite aplikaciju Petrol GO. Nakon toga operite automobil – bez žetona, kovanica ili plaćanja na blagajni. 

 • U aplikaciji izaberite mogućnost „Pranje vozila” ili skenirajte QR kod na ulazu u autopraonicu. 
 • Svoju lokaciju potvrdite na karti. 
 • Odaberite vrstu pranja. Ako želite, možete naručiti i žetone za usisavanje. 
 • U posljednjem koraku izaberite način plaćanja. 
 • Dobit ćete šesteroznamenkasti kôd, koji trebate pokazati upravitelju autopraonice. 
Najbrže kupnje 

S aplikacijom Petrol GO na Petrolu preko granice možete obaviti i kupnju. U Sloveniji u aplikaciji možete hranu i proizvode naručiti unaprijed i jednostavno ih preuzeti na Petrolu. Narudžba će biti spremna u roku od 30 minuta, a kad dođete, naručeno vam možemo dostaviti u automobil. 

Kupiti možete svježe pripremljenu hranu Fresh – burgere, pizze, sendviče i više – i mnoge druge proizvode na Petrolovim prodajnim policama: 

 • U aplikaciji otvorite izbornik „Kupi“ i potražite željeno Petrolovo prodajno mjesto. 
 • Pretražite ponudu i napunite košaricu. 
 • Odredite vrijeme preuzimanja i platite. Pričekajte potvrdu. 
 • Kad narudžba bude spremna, aplikacija će vas o tome obavijestiti. Ako želite da vam naručeno donesemo do automobila, u obavijesti označite tu mogućnost. 
 • Svoju narudžbu s primljenim QR kodom možete preuzeti na odabranom Petrolu. Ako ne želite da vam je donesemo do automobila, čekat će vas u Fresh kutku. 
I, naravno, Zlatni bodovi

Ne zaboravite: u Petrol klubu Zlatne bodove s pomoću aplikacije možete skupljati i kad prijeđete preko granice. Donijet će vam ih svako plaćanje goriva, kave, pranje automobila i kupnja proizvoda u aplikaciji Petrol GO. Tako prikupljeni Zlatni bodovi dodat će se Zlatnim bodovima koje ste prikupili kod kuće. Iskoristite ih za popuste i pogodnosti u našoj obitelji vjernosti

Više o tome kako i preko granice imati najviše od Petrol kluba, s aplikacijom ili bez, možete pročitati ovdje

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka