Znanje i podrška

Kako početi upotrebljavati aplikaciju Petrol GO?

Da biste mogli upotrebljavati aplikaciju Petrol GO, morate se registrirati. Kako biste iz aplikacije Petrol GO mogli obavljati i plaćanje, povežite je sa svojom platnom karticom. Ne zaboravite povezati i karticu Petrol kluba, s pomoću nje ćete prikupljati Zlatne bodove!

Želite li telefonom provjeriti cijene goriva, platiti napunjen rezervoar ili natočiti kavu? Upotrijebite aplikaciju Petrol GO!

Najprije preuzmite aplikaciju Petrol GO iz Google trgovine Play Store i Apple trgovine App Store. Registrirajte se te u aplikaciju dodajte sredstvo plaćanja.

Nova registracija u aplikaciju Petrol GO
  1. U aplikaciju Petrol GO odaberite državu u kojoj ćete upotrebljavati aplikaciju i unesite svoju adresu elektroničke pošte. 
  2. Odredite lozinku za prijavu u aplikaciju. Lozinka treba sadržavati najmanje osam znakova, od toga najmanje jedno veliko i malo slovo i najmanje jednu brojku ili posebni znak
  3. Nakon upisivanja lozinke odaberite gumb „Potvrdi”. 
  4. Na adresu elektroničke pošte poslat ćemo vam poruku s poveznicom za potvrdu. Registraciju potvrdite u roku od dva sata
  5. Zatim se prijavite u aplikaciju Petrol GO sa svojom adresom elektroničke pošte i lozinkom. Pročitajte Opće uvjete upotrebe mobilne aplikacije Petrol GO i za nastavak označite da se slažete s uvjetima korištenja.
U aplikaciju Petrol GO dodajte sredstvo plaćanja

Kada ste jednom već registrirani u aplikaciji Petrol GO, vrijeme je da dodate način plaćanja.   

Kao sredstvo plaćanja možete dodati platnu karticu Mastercard i Visa – čak i ako niste član Petrol kluba. Sredstva plaćanja koja možete dodati u aplikaciju provjerite ovdje, a kako ih dodati u aplikaciju, možete pročitati u ovom članku.

U aplikaciji Petrol GO povežite i svoju Petrol klub karticu

U aplikaciju Petrol GO dodajte ili karticu vjernosti Petrol kluba. Tako će članovi Petrol kluba moći uživati u potpunom iskustvu upotrebe aplikacije Petrol GO i u svim prednostima naše obitelji vjernosti – prikupljat ćete Zlatne bodove i koristiti pogodnosti koje vam darujemo u Petrol klubu.

Kartica vjernosti nema funkciju plaćanja, osim ako na nju (a time i u aplikaciju Petrol GO) ne učitate kredit. To možete učiniti na blagajni u najbližem Petrolu. Kredit će odmah biti vidljiv u vašoj aplikaciji, što znači da ga možete odmah početi koristiti.

Kako u aplikaciju Petrol GO dodati svoju karticu Petrol kluba?

  • Ako ste već član Petrol kluba, svoju karticu Petrol kluba možete dodati u aplikaciju Petrol GO upisom svojih podataka (bez brige, oni su kod nas potpuno sigurni). Trebate samo provjeriti odgovaraju li ti podaci onima koje ste naveli pri učlanjenju u Petrol klub
  • Ako niste član Petrol kluba i vaša kartica Petrol kluba nije pronađena u sustavu, za vas ćemo izraditi novu, digitalnu karticu. Ona će odmah biti spremna za upotrebu.  

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka