Znanje i podrška

U mobilnoj aplikaciji Petrol GO vaši su podaci sigurni

Sigurna internetska kupnja te plaćanje platnim i kreditnim karticama u današnje je vrijeme ključan čimbenik za potrošače. Toga smo jako dobro svjesni u Petrolu, zbog čega smo svim našim kupcima ponudili mobilnu aplikaciju Petrol GO, koja omogućuje potpuno sigurno plaćanje raznim sredstvima plaćanja bez ugrožavanja vaših podataka.

S pomoću mobilne aplikacije Na putu možete platiti gorivo iz udobnosti svojeg automobila, s pomoću telefona i bez odlaska na blagajnu ili, natočiti kavu bez kovanica. 

Mobilnu aplikaciju Petrol GO možete na svoj pametni telefon preuzeti s internetskih ili mobilnih trgovina Google Play Store i App Store. Za što sigurniju upotrebu aplikacije Petrol GO najprije se morate registrirati, a zatim u njoj povezati svoju karticu vjernosti Petrol kluba ili druga sredstva plaćanja (npr. Visu ili MasterCard).

Nećemo upotrebljavati vaše osobne podatke za ostale svrhe

U Petrolu smo itekako svjesni važnosti zaštite vaših osobnih podataka, zbog čega joj posvećujemo posebnu pažnju i u svakom koraku čuvamo informacije koje ste nam povjerili. A jednako postupamo i kada je riječ o mobilnoj aplikaciji Petrol GO. Obvezne podatke za registraciju u aplikaciju Petrol GO ponajprije prikupljamo radi omogućivanja rada funkcija koje nudi aplikacija (više o svrhama obrade pročitajte ovdje). 

Ako želite biti obaviješteni o aktualnim akcijama i pogodnostima te ste posebno dali suglasnost za izravan marketing ili provedbu istraživanja, vaše ćemo podatke obraditi i za te svrhe.  

U aplikaciji Petrol GO mnogobrojne sigurnosne mjere omogućuju potpuno sigurne i privatne transakcije, zbog čega se ne morate brinuti zbog moguće zloupotrebe. 

Vaša sredstva plaćanja također su sigurna

Upotreba aplikacije Petrol GO omogućava vam sigurno plaćanje točenja goriva i kupnje kave. Mnogobrojne sigurnosne mjere omogućuju potpuno sigurnu i privatnu transakciju, zbog čega se ne morate brinuti zbog moguće zloupotrebe. 

Ako želite upotrijebiti aplikaciju Petrol GO za plaćanje, morate najprije dodati sredstva plaćanja u aplikaciju. U aplikaciju Petrol povežite sredstva plaćanja kao što su platna kartica Visa ili platna kartica Mastercard. Pri postupku dodavanja platnih kartica u aplikaciju potrebno je unijeti osnovne podatke o platnoj kartici kao što su ime, prezime, adresa, vrsta i broj kartice, valjanost kartice i CVC broj. Pri dodavanju platne kartice oduzet ćemo vam 1 euro s računa, ali ćemo ga i odmah vratiti. Riječ je, naime, o uvriježenom načinu provjere valjanosti vaše kartice. 

Brigu o zaštiti vaših podataka preuzima usmjerivač plaćanja koji je u cijelosti usklađen sa sigurnosnim standardima kao što je Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS). Riječ je o globalnom standardu informacijske sigurnosti koji nadzorom upravljanja podacima kartica sprečava moguće prijevare. 

Vaši se podaci o kartici tokenizacijom pretvaraju u kodiran i potpuno siguran zapis u obliku žetona koji je obvezan pri dodavanju svih sredstava plaćanja. Takav zapis kartice u obliku žetona omogućuje aplikaciji Petrol izvršenje naknadnih plaćanja bez ponovnog upisivanja svih podataka. Budući da sve korake pri dodavanju platnih kartica obavlja usmjerivač plaćanja, Petrol uopće nema kontakta s podacima o karticama i transakcijama. 

Društvo Payvision jamči sigurnost vaših autorizacija i transakcija s pomoću platnih kartica, u skladu sa svojim uvjetima poslovanja, a mi se brinemo za sigurno plaćanje platnom karticom vjernosti Petrol kluba. 

Kartice se autoriziraju u stvarnom vremenu trenutačnom provjerom podataka u bankovnom sustavu, čime se postiže sigurnost kupnje uz pridržavanje svih primjenjivih zakonskih obveza i preporuka slovenske i međunarodnih udruga za zaštitu potrošača.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka