Q Max Eurodizel

Odličan i prvi odabir za sve vrste dizelskih motora. Odsad s dvostrukim djelovanjem tehnologije Dual Action koja omogućuje još veću snagu i izdržljivost motora. Do 50 više prijeđenih kilometara jednim punjenjem!

Potražite prodajne mjesto

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 prijeđena kilometra više i 3 % veća snaga motora

Potpuna zaštita ključnih dijelova motora

Manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja spremnika

Još niže emisije i manje čvrstih čestica u ispuhu

Prvi odabir za sve vrste dizelskih motora

Više prijeđenih kilometara jednim punjenjem spremnika

Optimalno odabran paket dodataka nove generacije brine se o    svim ključnim funkcijama dizelskog motora, od zaštite osjetljivih dijelova sustava napajanja do brzine i kvalitete izgaranja. Izuzetna kombinacija tih učinaka donosi manju potrošnju goriva i niže emisije.  Ispitivanja na terenu potvrdila su da Q Max Eurodizel u optimalnim uvjetima potrošnje osigurava i do 50 prijeđenih kilometara više jednim punjenjem.

100 %-tna čistoća motora za veću snagu i ubrzanja

Suvremena tehnologija čišćenja Dual Action Technology  pomoću inteligentnog molekularnog sastava  vodi računa o čišćenju i održavanju motora čistim. Učinkovit paket tehnološki najsuvremenijih aditiva u gorivu Q Max Eurodizel pruža veoma učinkovitu zaštitu od korozije i blokiranja injektora.
Posljedica je primjetno poboljšana vitalnost motora koja se odražava regeneracijom snage i ubrzanja te do 3,7 % nižom potrošnjom.

U skladu s najstrožim standardima zaštite okoliša

Q Max Eurodizel ispunjava sve stroge zahtjeve koje nalažu zakonodavstvo i proizvođači motora. Gorivo ne sadržava sumpor i nimalo ne šteti čak ni najzahtjevnijim sustavima čišćenja ispuha koji su dio suvremenih dizelskih motora Euro 5 i 6. Ispitivanja goriva Q Max Eurodizel na motorima i terenu dokazala su do 11 % nižu emisiju dušikovih spojeva  te 6 % manji sadržaj čvrstih čestica.

Ispitivanja provedena na motorima i terenu

Q Max Eurodizel premašuje zahtjeve europskog standarda za dizelsko gorivo EN 590
(SIST EN590).

Ispitivanja goriva Q Max Eurodizel provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u odnosu na neaditivirana standardna goriva:

  • do 3,7 % manja potrošnja
  • 100 % poboljšana čistoća dijelova motora
  • do 3,5 % povećanje snage i 4,4 % poboljšana odzivnost motora
  • potpuna zaštita od blokiranja injektora
  • 46 % poboljšana zaštita od trošenja površina
  • 95 % bolja zaštita od korozije
  • manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja spremnika
  • 11 % niže emisije NOx i 6,2 % manje čvrstih čestica (PM).

Potražite prodajno mjesto

Često postavljena pitanja

Što je Dual Action Technology i kako može pomoći mojemu motoru?

Pogledajte što omogućuje poboljšani molekularni sastav naših Q Max goriva i na koji način inteligentne molekule s dvostrukim Dual Action Technology djelovanjem pružaju nenadmašnu zaštitu vašemu motoru.

Na koji se način Q Max razlikuje od drugih dizelskih goriva?

HiTECH goriva, u koja ubrajamo i Q Max Eurodizel, razvijaju se u skladu s najnovijim trendovima i tendencijama pri aditiviranju goriva. Pogledajte što to znači u praksi.

Pročitajte više

Što je s dizelskim gorivima zimi?

Q Max Eurodizel odlikuje se dobrom otpornošću na niske temperature, no ipak je pametno znati kako omogućiti optimalno djelovanje dizelskoga goriva tijekom zime.

Postoji li nadstandardna inačica Q Max dizelskoga goriva?

Naravno! Na našim odabranim prodajnim mjestima potražite novo Q Max gorivo. Svojim vrhunskim molekularnim sastavom omogućuje da vaš motor radi bez gubitka snage i uz manju potrošnju goriva.

Kako u Petrolu vodite brigu o kvaliteti?

Pogledajte koji međunarodni certifikati i akreditacijske isprave dokazuju visoke standarde kvalitete koje jamči Petrol kada je riječ o ponudi naših Q Max goriva na tržištu.

Pročitajte više

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka