Ponuda sendviča na Petrolu

Za savršeni mali obrok na putu zaustavite se kod nas. Priuštite si bogatu ponudu svježe pripremljenih i pakiranih sendviča za svačiji ukus. Za najbolje stajanje koje se isplati!

Sendvič za svačiji ukus

Akcija 6+1: u Petrol klubu svaki je sedmi sendvič besplatan! Prvi sendvič već smo vam evidentirali na vašu Petrol klub karticu.

Na više od 90 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

Kada sljedeći put osjetite glad, zaustavite se kod nas. Budući da se na Petrolu svako stajanje isplati, u Petrol klubu ćemo vam za svakih šest kupljenih sendviča jedan pokloniti. Prvi kupljeni sendvič već vas čeka evidentiran na vašoj Petrol klub kartici.
Prilikom kupnje užine ne zaboravite pokazati svoju Petrol klub karticu i tako skupljajte sendviče po vašem izboru.

Korisnici Petrol klub kartice vjernosti mogu sudjelovati u ovoj akciji nekoliko puta, te nakon 6 kupljenih sendviča preuzeti 7. gratis, no prvi zapis/evidencija sendviča za članove Petrol klub kartice vjernosti vrši se samo u prvom krugu prikupljanja.

Sendviče možete skupljati do 31. prosinca 2021., a pravo na besplatne sendviče koje ste skupili možete iskoristiti do 31. siječnja 2022.
 
Još niste član Petrol kluba? Učlanite se u samo nekoliko klikova i odmah uživajte u svim pogodnostima naše obitelji vjernosti.

Koji sendvič ćete si vi priuštiti?

Sendvič pečenica

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič od pečenice, sira, kiselih krastavaca i umaka od hrena, idealno je rješenje za ljubitelje slavonske kuhinje!

Sendvič pršut

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič od pršuta, dimljenog sira, kiselih krastavaca i majoneze, idealno je rješenje za ljubitelje dalamtinske kuhinje!

Sendvič s purećom šunkom

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič od pureće šunke, dimljenog sira, kiselih krastavaca i majoneze, idealno je rješenje za ukusan obrok!

Sendvič s purećom šunkom

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič od pureće šunke, dimljenog sira, kiselih krastavaca i majoneze, idealno je rješenje za zdrav obrok!

Sendvič tunjevina

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič od tunjevine, kukuruza šećerca, kiselih krastavaca i majoneze, idealno je rješenje za ljubitelje tunjevine!

Sendvič šunka - sir

Pakirani sendviči praktično su rješenje ako želite da vaš sendvič tijekom cijelog dana zadrži svoju svježinu i postojanost. Sendvič šunka - sir sastoji se od kuhane šunke, zelene salate, rajčice, sira Edamera idealno je rješenje za ljubitelje šunka - sir sendviča!


Slike proizvoda su simbolične.