DOBRO DOŠLO
NAJBOLJE OD
OBA SVIJETA!

Za vas smo na više od 200 zajedničkih lokacija također službeno spojili najbolje iz Petrolove i Croduxove ponude. Dobro došli kod nas, na putu, gdje vas već čekaju visokokvalitetna goriva, najjednostavnije plaćanje i najbolja obitelj vjernosti.

Pročitajte više Provjerite lokacije

CRODUX I PETROL: DOBRO DOŠLI K NAMA,
NA PUTU

Pokreni video

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajalište na putu i energija za promjene koje donosi budućnost. Također i u Hrvatskoj gdje smo postali drugi najveći opskrbljivač naftnim derivatima. U listopadu 2022. grupi Petrol službeno smo pripojili društvo Crodux koje sa svojom snažnom i prepoznatljivom robnom markom nadopunjuje i nadograđuje našu ponudu.

Stoga, dobro došli na 202 lokacije grupe Petrol u Hrvatskoj: na 93 Croduxova benzinska servisa i 109 Petrolovih benzinskih servisa. Za najveću moguću dostupnost, iznimnu ponudu i izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta.

Energija smo mi ... zajedno!

Osobita dostupnost benzinskih servisa

U Hrvatskoj smo bili prisutni sa 109 Petrolovih benzinskih servisa, kojima se pridružuju još 93 Croduxova servisa. Na vašim putovima pratimo vas na čak 594 prodajna mjesta: 318 u Sloveniji, 202 u Hrvatskoj, 17 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Najbolje iz ponude Petrola i Croduxa

Zadržat ćemo robnu marku Crodux i sve što nudi, ali spajamo zajednička znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam ponuditi najbolje od oba svijeta na Croduxovim i Petrolovim prodajnim mjestima – najkvalitetnija goriva Q Max, vrhunsku Kavu na putu, izvrsnu ponudu svježe pripremljenih jela Fresh i zajedničke akcije i promocije.

Uvijek izvrsno korisničko iskustvo

Objedinili smo i nadogradili korisničko iskustvo na benzinskim servisima grupe Petrol u Sloveniji i u Hrvatskoj. Na Croduxovim lokacijama sada također možete koristiti mobilnu aplikaciju Na putu, skupljati Zlatne bodove u Petrol klubu, a poslovnu kupnju platiti jednom od Petrolovih poslovnih kartica.

Česta pitanja