DOBRO DOŠLO
NAJBOLJE OD
OBA SVIJETA

Za vas smo na više od 200 zajedničkih lokacija spojili najbolje iz ponude Petrola i Croduxa. Dobro došli, kod nas na putu.

Pročitajte više Provjerite lokacije

DOBRO DOŠLI NA 202
PRODAJNA MJESTA PETROLA I CRODUXA U
HRVATSKOJ!

Pokreni video

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajalište na putu i energija za promjene koje donosi budućnost. Želimo postati vodeći opskrbljivač goriva i održivih energetskih rješenja u Hrvatskoj. Stoga se u listopadu 2021. grupi Petrol pridružilo društvo Crodux, koje sa svojim snažnim i prepoznatljivim brendom nadopunjuje i nadograđuje našu ponudu.

Stoga, dobro došli na 93 Croduxova benzinska servisa i 109 Petrolovih benzinskih servisa diljem Hrvatske! Za najveću moguću dostupnost, izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta i najkvalitetnija pogonska goriva.

Energija smo mi – zajedno!

Osobita dostupnost benzinskih servisa

Dosad smo u Hrvatskoj bili prisutni sa 109 benzinskih servisa, kojima se pridružuju još 93 Croduxova benzinska servisa. Odsad ćemo vas pratiti na vašim putovanjima na čak 592 prodajna mjesta. 202 u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta

Sačuvat ćemo robnu marku Crodux i sve što nudi, ali spajamo naša znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam ponuditi najbolje od oba svijeta na Croduxovim i Petrolovim benzinskim servisima – zajedničke akcije i promocije, najbolju destinaciju Na putu i korisničko iskustvo koje je uvijek izvrsno.

Najkvalitetnija i najnaprednija pogonska goriva

Nastavit ćemo se brinuti za iznimno djelovanje Croduxovih goriva MaxPower i razvijati Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max. Za nekoliko mjeseci u Petrolu ćemo omogućiti i plaćanje Croduxovom poslovnom karticom za gorivo, čime ćemo mrežu prodajnih mjesta za vjerne Croduxove korisnike povećati na čak 202 benzinska servisa.

Česta pitanja