Mobilnost

Lokalnim zajednicama i tvrtkama, razvojem novih transportnih mogućnosti, pomažemo u prijelazu na troškovno učinkovitu i trajnu mobilnost. Cestovni promet jedan je od ključnih izazova modernoga društva koji stvara čak i četvrtinu stakleničkih plinova u Europi.

Pogledajte rješenja
Isporuka autoplina, najčistijeg alternativnog goriva

Partnerima omogućujemo najčistiju alternativu benzinu i dizelu, komprimirani zemni plin ili CNG koji bilježi godišnji rast korištenja do 30%.

Prijelaz vozila na čistija goriva podupiremo opskrbom vozača komprimiranim zemnim plinom koji je ugodan za okoliš, preko naše mreže za punjenje na prodajnim mjestima, a u gradovima i urbanim središtima pomažemo u uspostavi infrastrukture za punjenje CNG-om za potrebe javnog i gradskog putničkog prometa.

Najlakši prijelaz na električni vozni park

Budućnost je u električnoj energiji. Jeste li se pripremili na nju? U Petrolu ne pratimo samo zadnje trendove, želje i potrebe svih uključenih u cestovni promet, nego zajedno s vama i aktivno stvaramo održivi razvoj cestovnog prometa u vašem kraju. Vašoj tvrtki pomažemo u prelasku na e-mobilnost.

Planiramo i postavljamo punionice za vaša električna vozila i nudimo vam cjelovitu uslugu koja obuhvaća operativni najam e-vozila i upravljanje voznim parkom.

U pogon je puštena nova Petrolova punionica za električna vozila


Nastavljamo sa širenjem mreže punionica za električna vozila. Dvije AC punionice, svaka po 22kW, možete pronaći na lokaciji Vrapče Park&Ride.
Punionice su postavljene u okviru projekta Urban-E koji je sufinanciran instrumentom Europske unije za povezivanje Europe.

 

Punionice su uvrštene na Petrolovu interaktivnu kartu e-mobilnosti OneCharge te ćemo ih uvrstiti i na druge karte e-mobilnosti kako bi bile vidljive svim korisnicima električnih vozila.
Druga goriva ugodna za okoliš

Kao jedini u široj regiji poslovnim korisnicima osiguravamo neometanu opskrbu ukapljenim naftnim plinom. Visokokvalitetno gorivo osiguravamo vlastitom proizvodnjom, dugogodišnjim iskustvima znamo najbolje i najučinkovitije pripremiti ispravnu mješavinu propana i butana.

Kao prvi u Sloveniji, u skladu s našom vizijom za prijelaz na niskougljično društvo, punionicom u Lescama pobrinuli smo se i za laganu nabavu vodika u obliku pogonskog goriva. Isporučujemo i ukapljeni zemni plin.

Kartično i ePoslovanje

Petrolove poslovne platne kartice pravim osobama omogućuju najlakšu kupnju goriva i najednostavnije punjenje električnog automobila.

Na web portalu ePoslovanje pratite stanje i potrošnju svih svojih poslovnih kartica, pregledajte naše zalihe i naručite željeni proizvod, prenesite i sve potrebne sigurnosne dokumente.

Poslovna rješenja

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka