Sustavi učinkovite rasvjete u energetskoj usluzi

Gradovima i regijama u sklopu privatnog partnerstva pomažemo u rasvjeti javnih i privatnih površina na energetski učinkovit način i pomažemo u digitalizaciji svjetlosne infrastrukture. 

KONTAKTIRAJTE NAS PREPORUKE
Provjerite ostala poslovna rješenja

Rasvjetna infrastruktura jedna je od najvažnijih infrastruktura u razvoju koncepta pametnog grada.

Učinkovita i štedljiva rasvjeta pruža svjetlosnu udobnost za korisnike javnih površina, osigurava veću prometnu i opću sigurnost, smanjuje potrošnju energije i time smanjuje opterećenja okoliša te svjetlosno zagađenje okoliša.


Gradovima i regijama osiguravamo potreban investicijski kapital i znanja o tim područjima. Preuzimamo sve rizike u odnosu na prikladnu provedbu cijelog projekta te osiguravamo uštede ili druge važne ugovorne parametre kao što su rasvjeta i vrijeme odziva za uklanjanje kvarova i greški.

Predvajaj


Veća energetska učinkovitost i manje svjetlosno zagađenje 

Prepoznavanje i postavljanje pitanja o važnosti pametne i učinkovite javne rasvjete rastu iz dana u dan. Sukladno zaključcima Međunarodne agencije za energiju do 2025. godine bit će potrebno za 50% smanjiti potrošnju električne energije za rasvjetu.

Uvođenjem sustava učinkovite rasvjete smanjujemo korištenje električne energije i smanjujemo troškove električne energije, smanjujemo troškove održavanja i upravljanja te doprinosimo smanjenju opterećenja okoliša.

Gradovi i mjesta se sve više odlučuju da uz zamjenu rasvjetnih tijela uvedu i sustav pametne rasvjete ili »smart lighting«.


Energetska usluga 

Gradovi i regije mogu obnoviti rasvjetu bez vlastite investicije i time štede svoja alokacijska sredstva koja mogu koristiti za druge investicije.


Petrolovi projekti

Petrol kao pružatelj energetskih usluga upravlja s više od deset koncesija sustava javne rasvjete te pruža uslugu javne rasvjete na energetski učinkovit način.

Kontaktirajte nas

Hrvatska

Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb

eios@petrol.hr

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka