Pročišćavanje komunalnih otpadnih voda

Kvaliteta izvora vode i brižno te učinkovito upravljanje vodom postaje najveći društveni prioritet. U Petrolu brinemo za korištenje komunalnih otpadnih voda i našim partnerima nudimo cjelovita rješenja pročišćavanja otpadnih voda.

KONTAKTIRAJTE NAS Preporuke
Provjerite ostala poslovna rješenja

Cjelovita rješenja, sigurnost okoliša i dostupna usluga upravljanja vodnim resursima ključni su strateški temelji u odabiru energetskih usluga i vizije niskougljične grupe Petrol.

Gradovima i regijama omogućujemo provedbu optimalne investicije u cijelom životnom vijeku uređaja za čišćenje u skladu s modelom energetske usluge. Kao pružatelj usluge jamčimo planiranje i projektiranje projekta s uređajem za čišćenje po modelu koncesije.

Predvajaj


Optimalno djelovanje i rasterećenje administracije

Gradovima kao pružateljima energetske usluge u cijelom razdoblju koncesije jamčimo ispravan rad uređaja za pročišćavanje što je sukladno zakonodavstvu i postiže zakonski dozvoljena ispuštanja.

Lokalnim zajednicama rasterećujemo administraciju jer pružamo sve obavijesti, preuzimamo i obveze fakturiranja usluga krajnjim korisnicima te troškove potraživanja i otpisa.

Budući da preuzimamo tehničke i financijske rizike, brinemo za optimizaciju cijele investicije. To uključuje identifikaciju i odabir najoptimalnijih tehnoloških procesa čišćenja otpadnih voda kao i učinkovitu izgradnju te optimalni rad uređaja za čišćenje.

Kontaktirajte nas

Hrvatska

Oreškovićeva 6h , 10010 Zagreb