Osobna zaštitna oprema

Kvalitetnim OZO programom želimo osigurati sigurnu aktivnost na poslu, kod kuće ili drugdje. Uz stručnu pomoć i potpunu prilagodljivost vašim zahtjevima.

OBRATITE NAM SE

Izabrana robna marka: Safe

Raspoloživa zaliha

Izravni kontakt s proizvođačem

Potpuna prilagodljivost vašim zahtjevima

Osigurana visoka kvaliteta

SVEOBUHVATNA PONUDA OSOBNE
ZAŠTITNE OPREME

Za sigurnu aktivnost na poslu, kod kuće ili drugdje, da biste se zaštitili od raznih opasnosti, nudimo proizvode iz programa osobne zaštitne opreme ili OZO.  

Kvalitetnim OZO programom želimo se brinuti o svim skupinama korisnika i ujedno vam pomoći u podizanju vaših sigurnosnih standarda i zadovoljstva svih.

OBRATITE NAM SE

Sveobuhvatna ponuda na jednom mjestu

Zaštitna i radna obuća

Prodajni program obuhvaća sve vrste zaštitne i radne obuće. U ponudi imamo različite grupe obuće kao što su cipele, sandale, čizme, natikače, kao i obuću za svakodnevnu upotrebu te razne dodatke za obuću.

Zaštitne rukavice

Prodajni program obuhvaća sve vrste zaštitnih rukavica. Grupe rukavica razvrstavaju se prema materijalu ili prema vrsti uporabe. Nudimo kožne, bešavne presvučene, NBR, rukavice protiv posjekotina, otporne na toplinu i kemikalije, kao i rukavice za jednokratnu upotrebu i razne specijalne rukavice.

Ostala osobna zaštitna oprema

Uskoro ćemo prodajni program OZO proširiti na zaštitnu i radnu tehničku odjeću, opremu za zaštitu glave, industrijsku opremu i opremu za siguran rad na visini.

Široka mreža distribucije in zanesljiva logistika

Zahvaljujući najvećoj distribucijskoj mreži u državi i najpouzdanijoj logistici , omogućujemo najkraće moguće vrijeme isporuke. Besprijekornu uslugu i stručnu pomoć pruža regionalni prodajni predstavnik.

Kontaktirajte nas

martin.detelj@crodux.hr

Razgovor

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka