Osobna zaštitna oprema

Kvalitetnim OZO programom želimo osigurati sigurnu aktivnost na poslu, kod kuće ili drugdje. Uz stručnu pomoć i potpunu prilagodljivost vašim zahtjevima.

OBRATITE NAM SE

Izabrana robna marka: Safe

Raspoloživa zaliha

Izravni kontakt s proizvođačem

Potpuna prilagodljivost vašim zahtjevima

Osigurana visoka kvaliteta

SVEOBUHVATNA PONUDA OSOBNE
ZAŠTITNE OPREME

Za sigurnu aktivnost na poslu, kod kuće ili drugdje, da biste se zaštitili od raznih opasnosti, nudimo proizvode iz programa osobne zaštitne opreme ili OZO.  

Kvalitetnim OZO programom želimo se brinuti o svim skupinama korisnika i ujedno vam pomoći u podizanju vaših sigurnosnih standarda i zadovoljstva svih.

OBRATITE NAM SE

Cjelovita ponuda na jednome mjestu

Glavne skupine programa jesu sljedeće

  • Zaštitna i radna obuća 
  • Zaštitna i radna tehnička odjeća 
  • Zaštitne rukavice 
  • Oprema za zaštitu glave 
  • Industrijska oprema 
  • Oprema za siguran rad na visini 
OBRATITE NAM SE

Zaštitna i radna obuća

Prodajni program obuhvaća sve vrste zaštitne i radne obuće. U ponudi imamo različite grupe obuće kao što su cipele, sandale, čizme, natikače, kao i obuću za svakodnevnu upotrebu te razne dodatke za obuću.

Zaštitne rukavice

Prodajni program obuhvaća sve vrste zaštitnih rukavica. Grupe rukavica razvrstavaju se prema materijalu ili prema vrsti uporabe. Nudimo kožne, bešavne presvučene, NBR, rukavice protiv posjekotina, otporne na toplinu i kemikalije, kao i rukavice za jednokratnu upotrebu i razne specijalne rukavice.

Zaštitna i radna tehnička odjeća

Prodajni program obuhvaća sve vrste zaštitne i radne tehničke odjeće. U nju ubrajamo odjeću visoke vidljivosti, odjeću koja pruža višestruku zaštitu, odjeću za zaštitu od hladnoće i jednokratnu odjeću. Ona uključuje i profesionalnu odjeću namijenjenu točno određenim vrstama radova.

Oprema za zaštitu glave

U našoj ponudi pronaći ćete i sve vrste opreme za zaštitu glave. Jedna je od njih i oprema za zaštitu dišnih organa, a postoji i oprema za zaštitu sluha, očiju i glave te različiti dodaci opremi.

Industrijska oprema

U asortiman smo uvrstili sve vrste opreme namijenjene industriji. Tu ubrajamo najrazličitije detektore, svjetiljke, rezače, medicinska pomagala, sredstva za upijanje i ostalu industrijsku opremu.

Oprema za siguran rad na visini

Nemojte zaboraviti ni sve vrste opreme za siguran rad na visini. Naša ponuda obuhvaća različite sigurnosne pojaseve, kao što su užad, priključci, sigurnosne točke – sidrišta, te svu ostalu potrebnu opremu i pomagala.

Ostala osobna zaštitna oprema

Imate li drukčije potrebe za siguran rad svojih zaposlenika? Obratite nam se i zajedno sa svojim pouzdanim opskrbljivačima pronaći ćemo najprikladniju osobnu zaštitnu opremu za vas.

Široka mreža distribucije in zanesljiva logistika

Zahvaljujući najvećoj distribucijskoj mreži u državi i najpouzdanijoj logistici , omogućujemo najkraće moguće vrijeme isporuke. Besprijekornu uslugu i stručnu pomoć pruža regionalni prodajni predstavnik.

Obratite nam se

veleprodaja.hr@petrol.hr

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka