Ugovorno osiguravanje ušteda energije

Ugovorno osiguravanje ušteda model je ugovornog odnosa u Petrolu gdje se investicija plaća od stvorene uštede energije te neposredno iz ušteđenih troškova opskrbe energijom.

KONTAKTIRAJTE NAS

Glavna prednost je da naručitelj ne treba početni financijski kapital jer većinu investicijskih sredstava za provedbu mjera osigurava ponuditelj.

Investicija se otplaćuje ostvarenim energetskim uštedama, a Petrol preuzima i tehničke ekonomske rizike za provedbu i izvođenje upravljanje projektom.


Vrsta različitih investicija 

Ugovorno osiguravanje ušteda je model po kojemu se može financirati i izvoditi različite vrste investicija ili mjera u energetsku sanaciju.

U praksi u Petrolu u skladu s tim ugovornim modelom, surađujemo i s javnim sektorom (općine, javne tvrtke), kao i s poslovnim korisnicima i industrijom, mjere energetske sanacije usmjerene su u unutrašnju rasvjetu, vanjsku rasvjetu, obnovu sustava grijanja kao i djelomičnu ili cjelovitu sanaciju objekata.

Kontaktirajte nas

Hrvatska

Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb

eios@petrol.hr

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka