E-mobilnost

Budućnost je u električnoj energiji. Jeste li spremni za nju? Odaberite cjelovito poslovno rješenje e-mobilnosti u Petrolu za najlakši prijelaz na bezugljični promet.

Obratite nam se

U Petrolu ne pratimo samo posljednje trendove, želje i potrebe svih koji su uključeni u cestovni promet, već zajedno s vama kao jedni od prvih u regiji surađujemo u prijelazu na električnu mobilnost.

Tvrtkama omogućujemo troškovno učinkovitu vožnju s manje emisija, a lokalnim zajednicama pomažemo u uspostavi održivog cestovnog prometa, ključnog elementa razvoja pametnih gradova.

Predvajaj

Vozilo kao usluga

Poslovni najam električnih vozila je odlično rješenje za sve koji žele troškovno učinkovit i ekološki vozni park bez visokih investicijskih troškova.

Vozilo kao usluga u Petrolu je više od običnog najma. Za vas ćemo se u cijelosti pobrinuti: od analize, savjetovanja i narudžbe vozila do svih operativnih troškova i postupaka preuzimanja. Budući da tijekom trajanja najma vozila ostaju u našem vlasništvu, oslobađate se rizika povezanih s održavanjem i prodajom.

Operativni poslovni najam električnog vozila kao usluge uključuje:
Financiranje vozila DA
Troškovi registracije vozila DA
Osiguranje (AO, AO+ i kasko) DA
Redovito i izvanredno održavanje DA
Kupovina ljetnih i zimskih guma DA
Trošak ponovne montaže i skladištenje guma DA
Potpora korisnicima 24/7 i pomoć s nadomjesnim vozilom DA
Paket punjenja na Petrolovoj infrastrukturi za punjenje OPCIONALNO
Ljetna vinjeta OPCIONALNO

Upravljanje i održavanje voznog parka

Tvrtkama i gradovima nudimo cjelovitu uslugu upravljanja i održavanja električnog voznog parka za značajno rasterećenje administracije, niže troškove i optimizaciju procesa povezanih s održavanjem i upravljanjem.

S nama će vaš vozni park biti na sigurnom bilo da se radi o redovitom servisu, izvanrednim kvarovima, nesrećama na cesti ili dodatnim uslugama ugodne uporabe vozila.

Upravljanje i održavanje vozila ili voznog parka Paket
Premium
Paket
Premium+
Uređivanje postupka za produženje registracije vozila i izvedbu tehničkog pregleda DA DA
Nadomjesno vozilo za vrijeme popravaka, servisa, izvedbe tehničkih pregleda i mijenjanja guma DA DA
Prijevoz vozila na servis, tehnički pregled i mijenjanje guma DA DA
Upravljanje štetnim slučajevima DA DA
Vanjsko i unutrašnje čišćenje vozila DA
Pregled razine tekućina i punjenje po potrebi DA
Pregled tlaka u gumama DA
Zamjena metlica brisača DA

Usluge punjenja i pomoć korisnicima

Naša mreža punionica je s više od 100 lokacija najveća u Sloveniji i Hrvatskoj. Krajnji korisnici mogu puniti svoja vozila s Petrolovom karticom elektromobilnosti te pomoću mrežne i mobilne aplikacije OneCharge. U slučaju poteškoća jedini korisnicima nudimo i 24/7 pristup podršci, koji osiguravaju stručnjaci u našem pozivnom centru.

Cjelokupni sustav osmislili smo tako što smo ga povezali s drugim pružateljima usluga e-mobilnosti u Petrolovoj širokoj mreži za bezbrižne poslovna putovanja i u inozemstvu.


Uspostavljanje i upravljanje infrastrukturom za punjenje

Infrastrukturu za punjenje planiramo tako da u potpunosti odgovara zahtjevima korisnika i vašim poslovnim zahtjevima ili potrebama lokalne zajednice.

Birajte između standardnih i brzih električnih punionica u skladu s namjenom uporabe vozila. Smanjite investicijske i operativne troškove i napunite vozila tijekom noći dok stoje na parkiralištu.

Punionice, kojima u cijelosti upravlja Petrol, uključene su u našu mrežu, koja je s više od 100 lokacija najveća u Sloveniji i Hrvatskoj, a moguće kvarove uklanjamo u roku od 48 sati.

Obratite nam se

Hrvatska

Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb

emobilnost.hr@petrol.hr

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka