Petrol klub u inozemstvu

Idete preko granice? I tu možete uživati u prednostima Petrol kluba. Provjerite što vas sve čeka u našoj obitelji vjernosti u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini ili Crnoj Gori.

Dobro došli u Petrol klub u inozemstvu!

Petrol vas prati na vašim putovanjima na više od 390 prodajnih mjesta u inozemstvu: u Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Svugdje će vam dobro doći kartica Petrol kluba.

Provjerite što vam sve pruža Petrol klub:

Petrol klub u Sloveniji

Svratite u Petrol i iskoristite karticu Petrol kluba. I kod kuće i u Hrvatskoj.

Dobivanje i korištenje Zlatnih bodova

I u Sloveniji ćete kupnjom skupljati Zlatne bodove. Oni će biti dodani Zlatnim bodovima koje ste već primili kod kuće. Skupljene bodove možete i u Sloveniji zamijeniti za popuste na proizvode s naših polica.

Plaćanje goriva i skupljanje Zlatnih bodova s pomoću aplikacije Petrol GO

Plaćanje kave i prikupljanje Zlatnih zrna s pomoću aplikacije Petrol GO
Želite li i u Sloveniji uštedjeti na kupnji? I tu vas u Petrol klubu čekaju Stalne zvijezde.

Petrol klub u Srbiji, Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini

Hrvatski članovi naše obitelji Petrol klub kartice vjernosti mogu koristiti karticu i drugdje u regiji. Za najbolji posjet Petrolu.

Dobivanje Zlatnih bodova

Sljedeći put pri kupnji na Petrolu u Srbiji, Bosni i Hercegovini ili Crnoj Gori pokažite svoju Petrol klub karticu. Tako ćete kupnjama skupljati Zlatne bodove koji će se pridodati onima koje ste već skupili kod kuće. U tim zemljama ne možete koristiti Zlatne bodove.

Povrat novca na Petrol klub karticu

Određeni dio novca također će biti vraćen na vašu Petrol klub karticu pri kupnji odabranih proizvoda u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori. Označeni su zlatnim listićem s cijenom na kojem piše „Vraćamo na karticu“. Tako vraćen novac možete koristiti samo u državi u kojoj ste ga primili.


Pri posjetu Srbiji, Crnoj Gori i Bosni koristite svoju fizičku Petrol klub karticu. Aplikacija Petrol GO još ne radi u tim zemljama.


Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka