Loživo ulje

Sva polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Upit: Lož ulje

Vaše osobne podatke koje dostavite uz ovaj obrazac Petrol će obrađivati i koristiti za izradu informativne ponude. Pročitajte više Sakrij

Vaše osobne podatke koje dostavite uz ovaj obrazac obrađivati će tvrtka PETROL d.o.o., Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, koja će ih koristiti za izradu prijedloga ponude odn. obrazac ugovora u vezi s gore navedenim proizvodom ili uslugom te će ih čuvati do ispunjenja navedene svrhe obrade osobnih podataka.

Podaci se obrađuju na temelju članka 6. (1.b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. U slučaju da ugovor nije sklopljen, podaci će biti izbrisani najkasnije u roku od mjesec dana od dana dostave tih podataka. U slučaju sklapanja ugovora, osobni podaci se čuvaju u skladu s uvjetima navedenim u ugovoru.

U svrhu pružanja dokaza o vašem podnesenom zahtjevu, također pohranjujemo vaše klikove, vremenski dokaz, log datoteke web poslužitelja (npr. IP broj – broj koji identificira pojedinačno računalo ili drugi uređaj na Internetu). U svakom trenutku možete zatražiti potvrdu obrađuje li Petrol Vaše osobne podatke i upoznati se s tim osobnim podacima, imate pravo primiti te osobne podatke i pravo ih proslijediti drugom voditelju obrade.

Možete zatražiti ograničenje obrade osobnih podataka, prigovoriti obradi osobnih podataka i automatiziranom donošenju pojedinačnih odluka, zatražiti ispravke ili dopune ili brisanja osobnih podataka i to slanjem poštom na adresu PETROL d.o.o., Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu: zop@petrol.hr. Više o obradi osobnih podataka možete pročitati ovdje.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka