E-mobilnost

Odaberite električnu energiju za održivu mobilnost ugodnu za okoliš s nižim troškovima vožnje, većom pouzdanošću i neprikosnovenom udobnošću vožnje. Za vaša električna vozila na putu i kod kuće brinemo u Petrolu.

Mrežna i mobilna aplikacija za punjenje OneCharge

Povoljno Petrol financiranje kod kupnje e-punionice

Povoljnija Petrol Elektrika kod kupnje e-punionice

ZAŠTO E-MOBILNOST?

Transport stvara četvrtinu stakleničkih plinova u Europi, zato o planiranju mobilnosti jako ovisi kvaliteta našeg života. U Petrolu razumijemo da prometni sustav treba stvarne promjene. Zato smo među prvima u Sloveniji razvili cjelovitu uslugu elektromobilnosti koja obuhvaća sve od kupnje električnih bicikala do montaže domaće punionice za vaš električni automobil i bezbrižne upotrebe naše mreže e-punionica koja je najveća u državi. 

Uz e-vozila vaši su troškovi niži jer je električna energija jeftinija od drugih pogonskih goriva, troškovi održavanja manji su i do 50 %, vožnja je udobnija i ugodnija za okoliš.  

Nova Petrolova punionica za električna vozila u Kaštel Sućurcu

Obavještavamo Vas da se na lokaciji novog trgovačkog centra Stop Shop u Kaštel Sućurcu postavljene su dvije nove Petrolove DC punionice, od kojih svaka ima snagu po 50 kW. Na našoj službenoj mrežnoj stranici i putem društvenih mreža dati ćemo obavijest kada će punionica biti otvorena za korištenje.

U Rijeci je puštena nova Petrolova punionica za električna vozila


Zbog čestih upita, obavještavamo Vas da se u gradu Rijeka u mjestu Kukuljanovo kod trgovačke kuće Lesnina, otvorene su dvije Petrolove AC punionice od kojih svaka ima snagu po 22 kW. Punionice su postavljene u okviru projekta MULTI-E koji je sufinanciran instrumentom Europske unije za povezivanje Europe. Na našoj službenoj mrežnoj stranici i putem društvenih mreža dati ćemo obavijest kada će punionica biti otvorena za korištenje. 

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka