E-mobilnost

Odaberite električnu energiju za održivu mobilnost ugodnu za okoliš s nižim troškovima vožnje, većom pouzdanošću i neprikosnovenom udobnošću vožnje. Za vaša električna vozila na putu i kod kuće brinemo u Petrolu.

Mrežna i mobilna aplikacija za punjenje OneCharge

Povoljno Petrol financiranje kod kupnje e-punionice

Povoljnija Petrol Elektrika kod kupnje e-punionice

ZAŠTO E-MOBILNOST?

Transport stvara četvrtinu stakleničkih plinova u Europi, zato o planiranju mobilnosti jako ovisi kvaliteta našeg života. U Petrolu razumijemo da prometni sustav treba stvarne promjene. Zato smo među prvima u Sloveniji razvili cjelovitu uslugu elektromobilnosti koja obuhvaća sve od kupnje električnih bicikala do montaže domaće punionice za vaš električni automobil i bezbrižne upotrebe naše mreže e-punionica koja je najveća u državi. 

Uz e-vozila vaši su troškovi niži jer je električna energija jeftinija od drugih pogonskih goriva, troškovi održavanja manji su i do 50 %, vožnja je udobnija i ugodnija za okoliš.  

U pogon je puštena nova Petrolova punionica za električna vozila


Nastavljamo sa širenjem mreže punionica za električna vozila. Dvije AC punionice, svaka po 22kW, možete pronaći na lokaciji Vrapče Park&Ride.
Punionice su postavljene u okviru projekta Urban-E koji je sufinanciran instrumentom Europske unije za povezivanje Europe.

Punionice su uvrštene na Petrolovu interaktivnu kartu e-mobilnosti OneCharge te ćemo ih uvrstiti i na druge karte e-mobilnosti kako bi bile vidljive svim korisnicima električnih vozila.