Znanje i podrška

Zašto odabrati Petrol za ugradnju solarne elektrane

Kada je riječ o investiranju u solarnu elektranu koja bi opskrbljivala vaš dom „zelenom“ energijom, mnogi pojedinci i tvrtke suočavaju se s odabirom pravog partnera. Mi u PETROL-u razumijemo važnost odabira pouzdane i iskusne kompanije koja vas može voditi kroz proces iskorištavanja solarne energije.

Naš tim stručnjaka ima znanje i iskustvo kod složenog projektiranja, montaže i održavanja solarnih elektrana. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo ponuditi prilagođena rješenja koja udovoljavaju jedinstvenim potrebama naših klijenata, omogućavajući maksimalnu efikasnost i najbrži mogući povrat investicije.

Odabirom PETROL-a kao vašeg partera prilikom ugradnje solarne elektrane, možete biti sigurni da surađujete s kompanijom kojoj su kvaliteta, pouzdanost i zadovoljstvo kupaca prioritet. Naša predanost izvrsnosti je vidljiva u svakom aspektu našeg rada, od inicijalne konzultacije do završne montaže i održavanja vaše solarne elektrane. S vama ćemo biti kroz cijeli očekivani životni vijek elektrane.

Za naše elektrane koristimo opremu od renomiranih proizvođača kako bi osigurali optimalni rad. Koristimo solarne panele marke LUXOR SOLAR i pretvarače marke HUAWEI. 

LUXOR SOLAR je internacionalna tvrtka sa središtem u Njemačkoj koja ima preko desetljeća iskustva u razvoju i proizvodnji solarnih panela. Njihovi solarni paneli zadovoljavaju sve elektrotehničke standarde i imaju certifikate standarda kvalitete. Posluju u 85 zemalja diljem svijeta i nude solarne panele za sve primjene. PETROL u suradnji sa LUXOR SOLAR vam nudi jedne od najboljih panela na tržištu. Prednost suradnje sa LUXOR SOLAR-om je dugogodišnja garancija na panele (15 godina na njihovu tehničku ispravnost te 25 godina da im učinkovitost neće pasti ispod 85%). U slučaju tehničke neispravnosti unutar garantnog roka, uvijek možemo intervenirati i zamijeniti neispravne module.

Huawei je globalni lider u telekomunikacijskoj industriji te je svoju stručnost iskoristio u razvoj najsuvremenijih pretvarača za solarne elektrane. Sama činjenica da je 55% Huawei-ovih zaposlenika zaposleno u razvoju govori kako je Huawei uvijek u koraku s tehnološkim trendovima. Huawei pretvarači su poznati po svojim visokim performansama i pouzdanosti te također dolaze sa pametnim mogućnostima nadzora i upravljanja koje vam omogućuje praćenje performansi vašeg sustava u realnom vremenu. S Huawei aplikacijom možete pratiti svoju proizvodnju energije, nadzirati stanje sustava i primati upozorenja u slučaju bilo kakvih problema. Svi Huawei pretvarači su hibridni što znači da se u svakom trenutku na njih može spojiti baterija kako bi ste mogli akumulirati energiju. S Huawei pretvaračima ste „future ready“. 

Stoga, zašto odabrati PETROL za izvedbu vaše solarne elektrane? Evo nekoliko razloga zašto: 

  • Stručnost: Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i izvedbi solarnih elektrana, osiguravajući da je vaš projekt u dobrim rukama.
  • Prilagođena rješenja: Nudimo prilagođena rješenja koja zadovoljavaju vašu potrebu za energijom, osiguravajući maksimalnu efikasnost i povratak investicije.
  • Kvalitetna oprema: Koristimo samo visoko kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača, osiguravamo da vaša solarna elektrana radi i proizvodi optimalno.
  • Održavanje i podrška: Naš predani tim pruža kontinuirano održavanje i podršku kako bi osigurali da vaša solarna elektrana nastavi raditi s vrhunskim učinkom.

U PETROL-u smo posvećeni pomaganju pojedincima i tvrtkama da iskoriste snagu obnovljive energije. Kontaktirajte nas još danas kako bi ste saznali više o našim energetskim rješenjima za solarne elektrane i učinili prvi korak prema budućnosti održive energije.

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Energetska rješenja za dom:

energetski.centar@petrol.hr

Facebook poruka