Znanje i podrška

Po zaštitne maske na Petrol

Na Petrol prodajnim mjestima u ponudi sada imamo i troslojne higijenske zaštitne maske za jednokratnu upotrebu koje svojom visokom filtracijskom sposobnošću sprječavaju neželjene utjecaje iz okoline.

Zaštitnim maskama, koje spadaju u osobnu zaštitnu opremu, u Petrolu smo na vrijeme  opremili sve zaposlenike na benzinskim servisima, koji u vrijeme pandemije koronavirusa također vode računa o nesmetanom funkcioniranju naših prodajnih mjesta.

Maske su sada dostupne za kupnju u cijeloj Petrol mreži benzinskih postaja.

Troslojne higijenske maske za lice za jednokratnu upotrebu, koje možete naći u našoj ponudi, smatraju se osobnom zaštitnom opremom. One štite lice i dišne puteve jer pružaju čak 95% učinkovitosti u filtraciji bakterija.

Unutarnji sloj higijenske zaštitne maske filtrira veće čestice, srednji se sloj sastoji od antibakterijskog materijala i služi kao sekundarni zaštitni filter, a vanjski sloj higijenske zaštitne maske izrađen je od ultratankog filtrirajućeg sloja. Tako će maske smanjivati mogućnost infekcije ako se koriste u većim prostorima u kojima nema puno ljudi, kao i na otvorenom.

Idealno za sljedeći, još sigurniji posjet trgovini ili ljekarni.

Troslojne maske za lice s visokim kapacitetom filtracije dostupne su u Petrolu u pakiranjima od 50 komada.

Možete ih kupiti na našem najbližem prodajnom mjestu.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka