Znanje i podrška

Petrolova kava Na putu: priuštite si sigurnu šalicu najdražeg poroka

Upravo nam naše male navike i utjehe često pomažu prebroditi najteže trenutke. A među njih zasigurno ubrajamo i šalicu mirisne kave. Kada posjetite Petrol, i dalje si često volite priuštiti našu kavu Na putu. Da biste ju natočili iz kavomata što je sigurnije moguće, molimo vas da slijedite nekoliko jednostavnih uputa.    

Prilikom posjeta kutak za kavu izgledat će drukčije nego što ste navikli. U želji da očuvamo zdravlje svih nas u vrijeme koronavirusa, s prodajnih mjesta uklonili smo sve poklopce, posipe i začine koje ste ondje najčešće mogli pronaći. Oni neće biti u ponudi do daljnjega, čak ni na zahtjev. Zbog sigurnosti nećete moći upotrijebiti ni vlastitu šalicu.

Sve svoje aparate za kavu redovito dezinficiramo, no svejedno vas molimo da točite kavu u skladu s uputama kod kavomata, sukladno preporukama Nacionalnog instituta za javno zdravstvo:

  1. Najprije stavite čašu u kavomat. Čašu zatražite kod prodavača. On će vam dati čašu tako što će vam ponuditi tuljac s čašama, pri čemu će dodirivati samo PVC ambalažu u kojoj se nalazi tuljac s čašama. Tako ćete samo vi dirati svoju čašu.
  2. Stavite rukavicu koja se nalazi kod kavomata.
  3. Rukavicom na ruci stavite kovanicu u otvor ili upotrijebite aplikaciju Petrol GO, a zatim odaberite svoj napitak. Rukavicom pokupite i eventualni ostatak sitnog novca.
  4. Pričekajte dok napitak ne bude gotov te pritom nemojte ništa dirati.
  5. Nakon što napitak bude spreman, bacite rukavicu u koš.
  6. Uzmite čašu s kavom i pritom nemojte ništa dirati.

Također vas molimo da se u kutku za kavu ne zadržavate duže nego što je potrebno. I dalje vrijedi da se širenje virusa najučinkovitije sprječava izbjegavanjem okupljanja u većim skupinama, kao i održavanjem međusobnog razmaka od najmanje 2 metra.

Razgovor

Pomoć i savjetovanje

Razgovor s operaterom

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka