ZAJEDNO MOŽEMO
PROMIJENITI
NAŠ SVIJET

Svatko od nas može promijeniti svoj svijet. Ali ako radimo zajedno, možemo promijeniti naš svijet. Broje se koraci svih koji energetski učinkovitim ponašanjem pridonose boljem danas i sutra. S pametnim rješenjima, kod kuće i na poslu.

Provjerite kako

PROMIJENITE SVIJET S NAMA

Pokreni video

Snizite temperaturu. Perite u vrijeme jeftinije tarife. Razvrstavajte otpad. Vozite na struju. Zatvarajte hladnjak. Sve su to mali koraci koje svatko od nas može poduzeti kako bi promijenio svoj svijet. No naš svijet možemo promijeniti samo zajedno.

Zato mi u Petrolu razvijamo održiva energetska rješenja za vaš dom, kako biste vi mogli donositi ekološki prihvatljivije odluke. Energijom sunca smanjujemo svoj ugljični otisak i olakšavamo teret koji proizvodnja energije stavlja na naše novčanike i planet. Omogućujemo prirodan, topao dom i ekološki prihvatljiviju mobilnost. Jer svaka radnja se računa.

Neka vaš izbor promijeni svijet

Provjerite kako uz naša rješenja možete promijeniti svoj svijet.

Vrhunske solarne elektrane i baterijski spremnici

Neka se vaš dom napaja energijom sunca. Odaberite solarnu elektranu i uštedite.

Solarne elektrane

Održiva mobilnost kod kuće i na putu

Mi u Petrolu brinemo se o svima koji žele djelovati ekološki prihvatljivo, stoga želimo do 2025. godine razviti 500 GWh godišnje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora. Uz vjetroparkove Ljubač i Glunča, među našim najvažnijim projektima jest gradnja jedne od najvećih solarnih elektrana u regiji: Suknovci, Vrbnik, Pliskovo, ukupne snage 22 MW.

Smanjenju vlastitoga ugljičnog otiska pridonosimo i postavljanjem solarnih elektrana ukupne snage 5,25 MW na našim objektima, u sklopu projekta Petrol Green. Gradimo naša partnerstva imajući na umu sve s kojima dijelimo ovaj planet. Održivim energetskim rješenjima svake godine smanjujemo emisije CO2 za 142 tisuće tona.

Provjerite kako osiguravamo energiju budućnosti

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka