Oglašavanje na benzinskim postajama

Želite povećati vidljivost vaših proizvoda ili usluga, povećati prodaju i pobjediti konkurenciju?

Obratite nam se

Na Petrolovim benzinskim postajama  možete se oglašavati na minigigantima, pištoljima za točenje goriva, jumbo plakatima i ostalim reklamnim pozicijama.

Petrolove benzinske postaje među najposjećenijim su mjestima u Hrvatskoj. Naše prosječno prodajno mjesto svakodnevno posjeti oko 1000 kupca, a prosječni vozač barem jednom tjedno stane na benzinskom servisu.

Izniman položaj poslovnog prostora na jednom od Petrolovih benzinskih postaja osigurava stalan protok novih posjetitelja i potencijalnih kupaca, a neposredna blizina infrastrukturnih veza omogućuje nesmetano poslovanje za ugostiteljstvo, autoservise, autopraonice i druge aktivnosti.

U nastavku su navedeni Petrolovi poslovni prostori koji se trenutno mogu iznajmiti.

Zadržavamo pravo ne odabrati najpovoljnijeg ponuditelja ili bilo kojeg ponuditelja nakon prikupljanja ponuda.


Minigiganti
Pomoću minigiganata možete uhvatiti poglede svih posjetitelja naših benzinskih postaja kao i svih onih, koji prolaze pored njih. Dvostrani panoi imaju dimenzije 204 x 144 cm, a time je vaš oglas dovoljno velik da ga svatko može odmah uočiti.

Učinkovitost
Svi minigiganti su postavljeni na zelenim površinama ispred većih benzinskih postaja te ih tako mogu lako uočiti svi posjetitelji benzinskih postaja kao i drugi vozači koji prolaze pored postaje.


Pištolji za točenje goriva
Na pištoljima za točenje goriva na agregatima nudimo vam približno 8 x 10 cm oglasnog prostora. Iskoristite ga za zanimljivu poruku koju će posjetitelj sigurno uočiti.

Raspoložive površine
Na raspolaganju vam stoji 110 benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Učinkovitost
Porukom na pištolju možete stupiti u izravan kontakt s potencijalnim kupcem, jer će on poruku sigurno odmah uočiti. Vaša oglasna poruka je zaštićena od vremenskih utjecaja i eventualnih drugih oštećenja zahvaljujući prozirnom plastičnom poklopcu.


Izlaganje vozila

Vaše vozilo može privući poglede posjetitelja naših benzinskih postaja i svih koji se voze pored naših benzinskih postaja te u njima probuditi želju za vožnjom.

Raspoložive površine
Točne lokacije vam možemo naknadno dostaviti.

Učinkovitost
Vozila će privući poglede potencijalnih vozača, budući da se parkiraju na uočljivim mjestima pomoću izdignutih stalaka koji se postavljaju na zelene površine ispred benzinskih postaja.


Promocije

Hostese mogu na privlačan način predstaviti proizvod, uslugu ili prodajnu akciju. Hostese pritom koriste vrijeme točenja goriva u rezervoar i posjetitelju benzinske postaje uručuju promotivni letak, uzorak proizvoda itd.

Raspoložive površine
Hostese mogu raditi promocije na svim benzinskim postajama Petrol u Hrvatskoj. Promociju možemo također prilagoditi vašim željama. Promocije s hostesama se mogu izvoditi na točno određenim lokacijama (od jedne do svih postaja ili geografski – po regijama).

Učinkovitost
Osoban kontakt i ljubazan osmijeh mogu napraviti veliku razliku. Za veću učinkovitost promotivnih aktivnosti preporučujemo istovremeno oglašavanje na ostalim oglasnim mjestima na benzinskim postajama.

Kontaktirajte nas