Oglašavanje na benzinskim postajama

Želite povećati vidljivost vaših proizvoda ili usluga, povećati prodaju i pobijediti konkurenciju?

Obratite nam se

Petrol i Crodux benzinske postaje među najposjećenijim su mjestima u Hrvatskoj. Naše prosječno prodajno mjesto svakodnevno posjeti oko 1000 kupca, a prosječni vozač barem jednom tjedno stane na benzinskoj postaji. 

Izniman položaj poslovnog prostora na jednom od naših benzinskih postaja osigurava stalan protok novih posjetitelja i potencijalnih kupaca, a neposredna blizina infrastrukturnih veza omogućuje nesmetano poslovanje za ugostiteljstvo, autoservise, autopraonice i druge aktivnosti.


Minigiganti

Pomoću Billboarda i MiniBillboarda možete uhvatiti poglede svih posjetitelja naših benzinskih postaja kao i svih onih, koji prolaze pored njih. Jednostrani Billboard panoi imaju dimenzije 400 x 300 cm, a dvostrani MiniBillboard panoi dimenzije 204 x 144 cm. Time je vaš oglas dovoljno velik da ga svatko može odmah uočiti.

Raspoložive površine 

Točne lokacije ćemo vam naknadno dostaviti.

Učinkovitost

Svi minigiganti su postavljeni na zelenim površinama ispred većih benzinskih postaja te ih tako mogu lako uočiti svi posjetitelji benzinskih postaja kao i drugi vozači koji prolaze pored postaje.


Pištolji za točenje goriva

Na pištoljima za točenje goriva na agregatima nudimo vam približno 8 x 10 cm oglasnog prostora. Iskoristite ga za zanimljivu poruku koju će posjetitelj sigurno uočiti.

Raspoložive površine 

Na raspolaganju vam stoje 202 benzinske postaje u Hrvatskoj. 

Učinkovitost 

Porukom na pištolju možete stupiti u izravan kontakt s potencijalnim kupcem jer će on sigurno poruku odmah uočiti. Vaša oglasna poruka je zaštićena od vremenskih utjecaja i eventualnih drugih oštećenja zahvaljujući prozirnom plastičnom poklopcu. 


Izlaganje vozila

Vaše vozilo može privući poglede posjetitelja i svih koji se voze pored naših benzinskih postaja te u njima probuditi želju za probnom vožnjom. 

Raspoložive površine

Točne lokacije ćemo vam naknadno dostaviti. 

Učinkovitost

Vozila će privući poglede potencijalnih kupaca, budući da se parkiraju na uočljivim mjestima pomoću izdignutih stalaka koji se postavljaju na zelene površine ispred benzinskih postaja. 


Promocije

Hostese mogu na privlačan način predstaviti proizvod, uslugu ili prodajnu akciju. One pritom koriste vrijeme točenja goriva u rezervoar i posjetitelju benzinske postaje uručuju promotivni letak, uzorak proizvoda itd. 

Raspoložive površine

Hostese mogu raditi promocije na svim benzinskim postajama Petrol i Crodux u Hrvatskoj. Promociju možemo prilagoditi vašim željama. Promocije s hostesama se mogu izvoditi na točno određenim lokacijama (od jedne do svih postaja ili geografski – po regijama). 

Učinkovitost

Osobni kontakt i ljubazan osmijeh mogu napraviti veliku razliku. Za veću učinkovitost promotivnih aktivnosti preporučujemo istovremeno oglašavanje na ostalim oglasnim pozicijama na benzinskim postajama. 

Kontaktirajte nas

Vedrana Klarić

vedrana.klaric@petrol.hr

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka