Promocije

Reklamirajte svoj proizvod ili uslugu s pomoću promotivnih letaka ili uzoraka koje na našim prodajnim mjestima dijele ljubazne hostese.

PREUZMI PDF

Osobni kontakt koji je uvjerljiv

Oglašavanje prilagođeno tempu života

U brzom ritmu svakodnevice sve više vremena provodimo na putu. Glavna kontaktna točka u životu korisnika postaju benzinske postaje, a oglašavanje na njima ključno je za uspjeh vaših aktivnosti oglašavanja.

Atraktivna prezentacija proizvoda

Ljubazne hostese mogu na našim prodajnim mjestima na atraktivan način prezentirati vaš proizvod, uslugu ili prodajnu akciju te korisnicima uručiti promotivni letak ili uzorak proizvoda.

Lokacije po cijeloj Hrvatskoj

Proizvoljni broj hostesa može provoditi promociju na više od 200 prodajnih mjesta po cijeloj Hrvatskoj. Na jednom prodajnom mjestu može se odvijati samo jedna promocija. Hostese su osigurane po narudžbi.

Cjenik provedbe promocije

Hostese su u radu same odgovorne za vlastitu sigurnost i svojim aktivnostima ne smiju ometati radni proces. Cijena po dogovoru.

Priprema promocije

Za angažiranje i odabir hostesa pobrinut će se sam naručitelj. Naručitelj promocije prethodno priprema i promotivne materijale koje nam šalje na pregled.

Hostese su u provedbi promocija same odgovorne za vlastitu sigurnost i svojim aktivnostima ne smiju ometati radni proces.

Zašto Petrol Media?

U Petrol Media mreži s više od 200+ prodajnih mjesta na strateškim lokacijama diljem zemlje pobrinut ćemo se da vaša reklamna poruka svaki dan dopre do što većeg broja ljudi.

Omogućujemo:

  • Nacionalnu pokrivenost uz mogućnost regionalnog ciljanja.
  • Prilagodbu oglašavanja prema posjećenosti po danima i satima, tipu ceste i specifičnostima prodajnog mjesta: e-punionice, autopraonice, paketomat, Fresh ponuda...
  • Povezivanje različitih formata oglašavanja u cjelovitu prodajnu priču, neposredno prije procesa kupnje.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka