Zahtjev za sponzorstvo ili donaciju

Zahtjev podnesite dva mjeseca prije realizacije projekta koji želite sukreirati s nama. Ako vam u roku od jednog mjeseca od podnošenja zahtjeva ne pošaljemo odgovor, vašem se projektu nažalost ne možemo pridružiti.

Sva polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Tko ste?

Kako vas kontaktirati?

Kakav je vaš projekt?

Marketinška podrška?

Povucite datoteku ovdje ili ju odaberite.
Možete učitati jednu datoteku u .png, .jpg, .gif ili .pdf formatu, maksimalne veličine 5 MB.

Petrol će obraditi vaše dostavljene osobne podatke iz ovog obrasca i upotrijebiti ih za pripremu informativne ponude. Pročitajte više Sakrij

Svoje osobne podatke, koje ćete proslijediti ispunjavanjem ovog obrasca, obrađuje društvo Petrol d.o.o., Savska Opatovina 36, Zagreb, koje će koristiti za izradu prijedloga ponude, odnosno prijedloga ugovora u vezi s gore navedenim proizvodom ili uslugom te će ih čuvati do ispunjenja navedene svrhe obrade osobnih podataka.

Podatci se obrađuju na temelju članka 6. (1.b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. U slučaju da ugovor nije sklopljen, podatci će biti izbrisani najkasnije u roku od jednog mjeseca od dana dostave tih podataka. U slučaju sklapanja ugovora, osobni se podatci čuvaju u skladu s rokovima navedenim u ugovoru.

U svrhu pružanja dokaza o vašem podnesenom zahtjevu, također pohranjujemo vaše klikove, vremenski dokaz, log datoteke mrežnog poslužitelja (npr. IP broj – broj koji identificira pojedinačno računalo ili drugi uređaj na internetu). U bilo kojem trenutku možete zatražiti potvrdu da Petrol obrađuje vaše osobne podatke i zatražiti upoznavanje s tim osobnim podatcima te imate pravo na primanje takvih osobnih podataka i njihovo prosljeđivanje drugom voditelju obrade.

Zatražiti možete ograničenje obrade osobnih podataka, poslati ugovor na obradu osobnih podataka i automatiziranom donošenju pojedinih odluka, zatražiti ispravke ili dopune ili brisanje osobnih podataka tako da nas o tome obavijestite na Petrol d.o.o., Savska Opatovina 36, Zagreb ili preko elektroničke pošte na adresu:zop@petrol.hr. Više o obradi osobnih podataka možete ovdje.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka