Voda Na putu

Jeste li žedni? Nema ništa bolje od vode! Svratite u Petrol i Crodux i počastite se prirodnom mineralnom vodom Na putu koja izvire u gorenjskim brežuljcima. Spremili smo je u ekološki prihvatljivu bocu izrađenu od 100 % reciklirane plastike.

Ekološki prihvatljivo osvježenje

Izvanredno čista i kvalitetna voda

Kažu da je voda ključ života. Redovito pijenje vode ispunjava nas energijom, uljepšava kožu, potiče probavu i izoštrava kognitivne sposobnosti. Zato kad sljedeći put ožednite u autu, svratite u Petrol i Crodux i počastite se vodom Na putu.

Prirodna mineralna voda Na putu izvire iz dubine od 90 metara, iz crpilišta Zlata kaplja u Radomlju, koje je poznato po osobito čistoj i besprijekornoj vodi. O njezinoj kvaliteti dovoljno govori velika zlatna medalja koju je naša voda osvojila na Međunarodnome poljoprivredno-prehrambenom sajmu Agra u Gornjoj Radgoni 2016. godine.

Izvanredno čista i kvalitetna voda

100 % reciklirana boca

Vodu Na putu punimo u rPET bocu od 0,5 litre koja je izrađena od 100 % reciklirane plastike. Kvalitetu plastike provjeravamo na temelju izvješća laboratorijskih analiza o odabranom materijalu, specifikacija dobavljača i njihovih izjava da je materijal prikladan za kontakt s namirnicama i u skladu sa zakonodavstvom Europske unije.

Boca vode Na putu stoga se nakon upotrebe odlaže u kontejnere komunalnih poduzeća za ambalažni otpad. Time se vraća u proces recikliranja i nastavlja zatvoreni krug bez stvaranja dodatnog otpada – tzv. zero waste.

Voda Na putu za malu ili veliku žeđ

Voda Na putu od 0,5 litre

Savršena količina osvježenja na putu u 100 % recikliranoj boci.

Voda Na putu od 0,75 litara

Najbolje rješenje za trenutke kad vas uhvati žeđ na putu, koja je negdje između.

Voda Na putu od 1 litre

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka