Aktualne akcije

Ovog ljeta uživajte u besplatnom gelatu s okusom Barcaffe u gelaterijama aROMA

Trajanje akcije

od 01.06.2024 do 31.12.2024

Ovog ljeta uživajte u besplatnom gelatu s okusom Barcaffe u gelaterijama aROMA

Da bi vaše putovanje na odmor bilo još slađe, svratite u aROMA poslovnice u Hrvatskoj. Tamo ćete se moći zasladiti besplatnom kuglicom gelata Barcaffe*, koju ćete dobiti uz predočenje Petrol klub kartice za jednu kupnju. Potražite najbliže prodajno mjesto i prepustite se užicima!

POTRAŽITE PRODAJNO MJESTO

U suradnji s tvrtkom aROMA pripremili smo potpuno novi gelato s okusom kave Barcaffe. Svratite u bilo koju od njihovih poslovnica, odaberite svoj omiljeni proizvod, pokažite svoju Petrol klub karticu i pri prvoj kupnji dobivate jednu besplatnu kuglicu gelata Barcaffe u veličini piccolo. Ponuda vrijedi do kraja prosinca, ali pripazite jer se neke poslovnice zatvaraju već potkraj rujna. Zato se požurite i uživajte u okusima kojima ne možete odoljeti!

Znate li koja je razlika između sladoleda i gelata? Sladoled je prozračnije i laganije teksture, pripremljen s vrhnjem i više masti. Gelato je gušći, kremastiji i s manje masti, intenzivnijeg okusa i s manje unesenog zraka pri pripremi.

Još niste član Petrol kluba?

Učlanite se u našu vjernu obitelj preko interneta. Kod nas svaka kupnja broji, a Zlatni bodovi koje prikupljate donose vam pomno odabrane pogodnosti i popuste.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Energetska rješenja za dom:

energetski.centar@petrol.hr

Facebook poruka