Znanje i podrška

Plaćanjem s pomoću mobilne aplikacije Na putu do Zlatnih bodova vjernosti

U Petrolu odavno cijenimo vjernost, zbog čega svaku vašu kupnju nagrađujemo Zlatnim bodovima. Jednako vrijedi ako odabrane proizvode i usluge platite s pomoću mobilne aplikacije Na putu. Potrebna vam je samo kartica Petrol kluba.

Glavna je prednost upotrebe mobilne aplikacije Na putu to što s pomoću nje plaćate gorivo iz udobnosti svojeg vozila telefonom umjesto da morate otići do blagajne. S pomoću aplikacije također možete i platiti kavu na našim kavomatima bez kovanica.

Kako početi upotrebljavati mobilnu aplikaciju Na putu?

Jednostavno! Iz mobilne trgovine Google Play ili App Store preuzmite aplikaciju Na putu na svoj mobilni telefon i registrirajte se u aplikaciju, za što vam je potrebno samo nekoliko koraka.

Ako želite upotrijebiti aplikaciju samo za praćenje cijena goriva, dovoljna je registracija.  

No ako s pomoću aplikacije Na putu želite i plaćati, morate s njom povezati sredstvo plaćanja. Možete odabrati platne kartice Visa ili Mastercard i običnu karticu Petrol kluba, koja sama po sebi nema funkciju plaćanja, zbog čega prije kupnje morate položiti kredit na nju. 

Drugim riječima: da biste upotrijebili mobilnu aplikaciju Na putu, ne morate biti član Petrol kluba, no ako s aplikacijom povežete svoju karticu Petrol kluba, , moći ćete ostvariti sve pogodnosti i popuste koje vam omogućuje članstvo u Petrol klubu.

Da biste upotrijebili aplikaciju Na putu, ne morate biti član Petrol kluba, ali vam članstvo pruža dodatne pogodnosti za svaku kupnju s pomoću aplikacije.

Skupljajte Zlatne bodove i s pomoću aplikacije Na putu 

Vjerojatno već znate da se u Petrolu vjernost isplati i da se svim članovima Petrol kluba iznos kupnje brzo vraća. Pri kupnji na našim prodajnim mjestima možete upotrijebiti i aplikaciju Na putu, a svi koji u aplikaciju dodaju svoju karticu Petrol kluba, dobit će Petrol Zlatne bodove za svaku kupnju.  

Bez obzira na to plaćate li gorivo ili kupujete kavu, za svaku kupnju u iznosu od 1 eura dobivate 1 Zlatni bod i ostvarujete pravo na sve prednosti koje donose prikupljeni bodovi.  

Zlatne bodove možete prikupljati zajedno s obitelji i prijateljima te tako ostvariti pravo na još veće popuste i nagrade. Svoje stanje bodova u Petrol klubu možete u bilo koje vrijeme provjeriti u aplikaciji Na putu.

Zlatne bodove možete iskoristiti za mnogobrojne pogodnosti 

Za sve koji su na svojemu korisničkom računu skupili pozamašan broj Zlatnih bodova, pripremili smo posebnu ponudu koja im omogućuje iskorištavanje Zlatnih bodova za mnogobrojne pogodnosti i popuste u bilo koje doba godine.

Ako ste na svojemu korisničkom računu već prikupili Zlatnih bodova u broju na kojem se može pozavidjeti, možete ih iskoristiti na svim našim prodajnim mjestima za kupnju odabranih proizvoda. Za vas smo pripremili niz pogodnosti i popusta koje možete ostvariti samo u Petrol klubu. Pogledajte ih ovdje

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka