Znanje i podrška

Osobe smanjene pokretljivosti mogu platiti gorivo s pomoću mobilne aplikacije Na putu izravno iz svojeg vozila

U Petrolu već neko vrijeme nastojimo zaustavljanje na našim prodajnim mjestima učiniti što ugodnijim. To se odnosi i na osobe smanjene pokretljivosti. Naša mobilna aplikacija Na putu maksimalno olakšava plaćanje goriva osobama s invaliditetom izravno iz udobnosti njihova automobila.

Kao najveće energetsko društvo u Sloveniji, Petrol je itekako svjestan svoje društvene odgovornosti. Zbog toga kvalitetu života poboljšavamo i odgovornošću prema osobama s posebnim potrebama. One uvijek mogu računati na našu pomoć pri točenju goriva i korištenju ostalih usluga u Petrolu.

Osobama smanjene pokretljivosti barem je plaćanje goriva odsad još lakše. Mobilna aplikacija Petrol Na putu osobama s invaliditetom omogućava neopisivo jednostavno i praktično plaćanje goriva bez odlaska na blagajnu, samo uz nekoliko klikova na mobilnom telefonu.

Što još morate učiniti prije upotrebe aplikacije Na putu?

Ako ste osoba smanjene pokretljivosti i želite platiti gorivo na jednostavan način, preuzmite aplikaciju Na putu s trgovina Google Play ili App Store.  

Registrirajte se u aplikaciju; prije prve upotrebe i plaćanja u aplikaciju morate dodati sredstvo plaćanja . Možete odabrati platne kartice Visa ili Mastercard, možete odlučiti i za karticu vjernosti Petrol kluba, na koju je prije upotrebe potrebno položiti kredit. 

Ako ste član Petrol kluba, za svaku kupnju goriva s pomoću Petrolove aplikacije Na putu dobit ćete Zlatne bodove koje možete iskoristiti za popuste na odabrane proizvode.

Osobe smanjene pokretljivosti mogu platiti gorivo s pomoću mobilne aplikacije Na putu izravno iz svojeg vozila

Aplikacija Na putu: kako platiti gorivo?

Aplikacija na putu osobito je praktična za sve kojima je odlazak na blagajnu dodatno opterećenje zbog navedenih ili nekih drugih razloga, a posebno je prikladna za sve koji teško izlaze iz svojih vozila zbog teškoća s kretanjem ili invaliditeta. 

Postupak točenja goriva i plaćanja s pomoću aplikacije Na putu neopisivo je jednostavan za osobe s invaliditetom:

  1. Kada se dovezete do jednog od naših benzinskih servisa, zaustavite se ispred mjesta točenja označenoga naljepnicom za osobe s invaliditetom. To su uglavnom mjesta na kojima možete natočiti sve vrste goriva i na kojima je naljepnica zalijepljena tako da je možete vidjeti već iz vozila. 
  2. Na naljepnici je naveden telefonski broj. Sljedeći je korak da nazovete našeg prodavača, a zatim u mobilnoj aplikaciji Na putu pronađete funkciju „Natoči gorivo”.  
  3. Skenirajte QR kod na mjestu točenja i u aplikaciji odaberite jedno od raspoloživih sredstava plaćanja. Zatim će vam u pomoć priskočiti ljubazan Petrolov prodavač koji će u vaše vozilo natočiti željenu količinu goriva. Kad završi s punjenjem goriva, u aplikaciji ćete dobiti sažetak plaćanja i račun, nakon čega možete bezbrižno krenuti dalje. 

Nemojte zaboraviti da aplikacija Na putu ima i druge funkcije koje su dostupne svim našim kupcima. Tako možete natočiti Kavu na putu bez potrebe za kovanicama ili naručiti prehrambene proizvode iz ponude naših trgovina na odabrano prodano mjesto.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka