Znanje i podrška

Kako početi upotrebljavati aplikaciju Na putu?

Da biste mogli upotrebljavati aplikaciju Na putu, morate se registrirati. Kako biste iz aplikacije Na putu mogli obavljati i plaćanje, povežite je sa svojom platnom karticom. Ne zaboravite povezati i karticu Petrol kluba, s pomoću nje ćete prikupljati Zlatne bodove!

Želite li telefonom provjeriti cijene goriva, platiti napunjen rezervoar ili natočiti kavu? Upotrijebite aplikaciju Na putu!

Najprije preuzmite aplikaciju Na putu iz Google trgovine Play Store i Apple trgovine App Store. Registrirajte se te u aplikaciju dodajte sredstvo plaćanja.

Nova registracija u aplikaciju Na putu
  1. Na adresu elektroničke pošte poslat ćemo vam poruku s poveznicom za potvrdu. Registraciju potvrdite u roku od dva sata.
  2. Zatim se prijavite u aplikaciju Na putu sa svojom adresom elektroničke pošte i lozinkom. Pročitajte Opće uvjete upotrebe mobilne aplikacije Na putu i za nastavak označite da se slažete s uvjetima korištenja.

Želite platiti gorivo ili kavu? Posve je jednostavno

U aplikaciju Na putu dodajte sredstvo plaćanja

Kada ste jednom već registrirani u aplikaciji Na putu, vrijeme je da dodate način plaćanja.  

Kao sredstvo plaćanja možete dodati platnu karticu Mastercard i Visa – čak i ako niste član Petrol kluba. Sredstva plaćanja koja možete dodati u aplikaciju provjerite ovdje, a kako ih dodati u aplikaciju, možete pročitati u ovom članku.

U aplikaciji Na putu povežite i svoju Petrol klub karticu

U aplikaciju Na putu dodajte ili karticu vjernosti Petrol kluba. Tako će članovi Petrol kluba moći uživati u potpunom iskustvu upotrebe aplikacije Na putu i u svim prednostima naše obitelji vjernosti – prikupljat ćete Zlatne bodove i koristiti pogodnosti koje vam darujemo u Petrol klubu. 

Kartica vjernosti nema funkciju plaćanja, osim ako na nju (a time i u aplikaciju Na putu) ne učitate kredit. To možete učiniti na blagajni u najbližem Petrolu. Kredit će odmah biti vidljiv u vašoj aplikaciji, što znači da ga možete odmah početi koristiti.

Kako u aplikaciju Na putu dodati svoju karticu Petrol kluba? 

  • Ako ste već član Petrol kluba, svoju karticu Petrol kluba možete dodati u aplikaciju Na putu upisom svojih podataka (bez brige, oni su kod nas potpuno sigurni). Trebate samo provjeriti odgovaraju li ti podaci onima koje ste naveli pri učlanjenju u Petrol klub.
  • Ako niste član Petrol kluba i vaša kartica Petrol kluba nije pronađena u sustavu, za vas ćemo izraditi novu, digitalnu karticu. Ona će odmah biti spremna za upotrebu. 

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka