Mobilnost

Lokalnim zajednicama i tvrtkama, razvojem novih transportnih mogućnosti, pomažemo u prijelazu na troškovno učinkovitu i trajnu mobilnost. Cestovni promet jedan je od ključnih izazova modernoga društva koji stvara čak i četvrtinu stakleničkih plinova u Europi.

Pogledajte rješenja

Isporuka autoplina, najčistijeg alternativnog goriva

Partnerima omogućujemo najčistiju alternativu benzinu i dizelu, komprimirani zemni plin ili CNG koji bilježi godišnji rast korištenja do 30%.

Prijelaz vozila na čistija goriva podupiremo opskrbom vozača komprimiranim zemnim plinom koji je ugodan za okoliš, preko naše mreže za punjenje na prodajnim mjestima, a u gradovima i urbanim središtima pomažemo u uspostavi infrastrukture za punjenje CNG-om za potrebe javnog i gradskog putničkog prometa.

Najlakši prijelaz na električni vozni park

Budućnost je u električnoj energiji. Jeste li se pripremili na nju? U Petrolu ne pratimo samo zadnje trendove, želje i potrebe svih uključenih u cestovni promet, nego zajedno s vama i aktivno stvaramo održivi razvoj cestovnog prometa u vašem kraju. Vašoj tvrtki pomažemo u prelasku na e-mobilnost.

Planiramo i postavljamo punionice za vaša električna vozila i nudimo vam cjelovitu uslugu koja obuhvaća operativni najam e-vozila i upravljanje voznim parkom.

Druga goriva ugodna za okoliš

Kao jedini u široj regiji poslovnim korisnicima osiguravamo neometanu opskrbu ukapljenim naftnim plinom. Visokokvalitetno gorivo osiguravamo vlastitom proizvodnjom, dugogodišnjim iskustvima znamo najbolje i najučinkovitije pripremiti ispravnu mješavinu propana i butana.

Kao prvi u Sloveniji, u skladu s našom vizijom za prijelaz na niskougljično društvo, punionicom u Lescama pobrinuli smo se i za laganu nabavu vodika u obliku pogonskog goriva. Isporučujemo i ukapljeni zemni plin.

Kartično i ePoslovanje

Petrolove poslovne platne kartice pravim osobama omogućuju najlakšu kupnju goriva i najednostavnije punjenje električnog automobila.

Na web portalu ePoslovanje pratite stanje i potrošnju svih svojih poslovnih kartica, pregledajte naše zalihe i naručite željeni proizvod, prenesite i sve potrebne sigurnosne dokumente.

Poslovna rješenja