Druga poslovna rješenja

Vaša poruka ili usluga u Petrolu će doprijeti do najvećeg kruga potrošača, naši stručnjaci će se pobrinuti za besprijekornu izvedbu vaših tehnoloških projekata te izraditi za vas neovisne laboratorijske analize.

Pogledajte rješenja
Oglašavanje na Petrolovim prodajnim mjestima

Jeste li znali da se prosječni slovenski vozač barem jednom tjedno zaustavi na Petrolovom benzinskom servisu i da naša prodajna mjesta prosječno dnevno posjećuje od 680 do 1200 kupaca?

Iskoristite priliku i svoju robnu marku stavite na lokacije s najvećom posjećenošću u državi. U servisima Petrola nalazi se vaša ciljana publika bilo da se radi o tiskanim, radijskim ili digitalnim reklamama za promocije u urbanim središtima ili o akcijama u određenim regijama.

Najam poslovnih prostora

U našoj mreži s više od 300 prodajnih mjesta iznajmljujemo poslovne prostore koji prepoznatljivom i lako dostupnom lokacijom omogućuju najveću promociju vaše poslovne djelatnosti.

Izvanredna lokacija poslovnog prostora omogućuje neprestani protok novih posjetitelja, a neposredna blizina infrastrukturnih čvorišta omogućuje neometano poslovanje u svrhe ugostiteljstva, automehaničkih radionica, autopraonica i drugih djelatnosti.

Laboratorijske i tehnološke usluge

Svojim partnerima pružamo široku paletu usluga na području energetike. Naši se stručnjaci brinu za planiranje i izvođenje vaših tehnoloških projekata bilo da se radi o gradnji, mjerenjima ili održavanju. U laboratoriju Petrola izvodimo testiranja i analize naftnih derivata, maziva i kemijskih proizvoda u skladu sa standardnim metodama ispitivanja, propisanih nacionalnim i međunarodnim standardima.

Tehnički informativni sustav Tango

Tango je jedinstveni sustav za nadzor, upravljanje i analizu koji je zasnovan tako da premašuje sve potrebe današnjeg poslovanja gradova, upravitelja infrastrukture, industrije, vlasnika objekata i vlasnika pametnog doma. Alat je namijenjen za poslovnu analizu i umjetnu inteligenciju te na jednom mjestu prikuplja sve podatke iz različitih izvora.

Kao agregacijska platforma omogućuje lagano preuzimanje podataka, centralizirani nadzor u stvarnom vremenu i lakše djelovanje sustava za brži odaziv te detaljno i pouzdano donošenje odluka.

Poslovna rješenja