Druga poslovna rješenja

Vaša poruka ili usluga u Petrolu će doprijeti do najvećeg kruga potrošača, naši stručnjaci će se pobrinuti za besprijekornu izvedbu vaših tehnoloških projekata te izraditi za vas neovisne laboratorijske analize.

Pogledajte rješenja
Oglašavanje na Petrolovim prodajnim mjestima
Jeste li znali da se prosječni hrvatski vozač barem jedanput na tjedan zaustavi na Petrolovim prodajnim mjestima i da naša prodajna mjesta posjećuje više od 60 tisuća kupaca na dan? Iskoristite priliku te svoju tvrtku oglašavajte na Petrolovim prodajnim mjestima širom Hrvatske. Oglašavati se možete u tiskanome ili radijskom prostoru.
Najam poslovnih prostora

U našoj mreži od 109 prodajnih mjesta iznajmljujemo poslovne prostore koji prepoznatljivom i lako dostupnom lokacijom omogućuju najveću promociju vaše poslovne djelatnosti.

Izvanredna lokacija poslovnog prostora omogućuje neprestani protok novih posjetitelja, a neposredna blizina infrastrukturnih čvorišta omogućuje neometano poslovanje u svrhe ugostiteljstva, automehaničkih radionica, autopraonica i drugih djelatnosti.

Laboratorijske i tehnološke usluge

Svojim partnerima pružamo široku paletu usluga na području energetike. Naši se stručnjaci brinu za planiranje i izvođenje vaših tehnoloških projekata bilo da se radi o gradnji, mjerenjima ili održavanju. U laboratoriju Petrola izvodimo testiranja i analize naftnih derivata, maziva i kemijskih proizvoda u skladu sa standardnim metodama ispitivanja, propisanih nacionalnim i međunarodnim standardima.

Poslovna rješenja