Čaj na putu

Uživajte u odabranim okusima iz ponude Čaja na putu, koji će vas osviježiti i držati odmornima na vašim putovanjima.

POTRAŽITE PRODAJNA MJESTA

Čaj na putu

Na Petrolovim prodajnim mjestima pobrinuli smo se i za sve one koji se žele osvježiti na putu, ali ne piju kavu. Nudimo vam čaj – napitak koji već tisućljećima krijepi tijelo i duh, a čiji je pozitivan učinak na raspoloženje ljudi i vitalnost tijela znanstveno dokazan.

Naša bogata ponuda Čajeva na putu nudi nešto za svačiji ukus. Možete birati između pravih čajeva (zeleni, crni ili crveni) i aromatične mješavine voćnog čaja.

Osim izvrsnih okusa, naši Čajevi na putu odlikuju se brzim, praktičnim i inovativnim načinom pripreme. Ambalaža sadržava čašu, poklopac i poseban štapić Tea Pad. Najprije odaberite željeni okus čaja, zatim na automatu za kavu ulijte vruću vodu u čašu i uronite štapić Tea Pad u čašu kroz otvor na poklopcu. Pričekajte 3 – 5 minuta i već možete uživati u pripremljenom napitku, bez cijeđenja i kapanja iz vrećice za čaj.

Metvica (zeleni čaj)

Ugodan miris i okus pravoga zelenog Čaja na putu od metvice osvježit će vas i smiriti. Sadržava mješavinu pravoga zelenog čaja (95 %) i prirodne arome metvice (5 %).

Bobičasto voće (voćni čaj)

Aromatični voćni Čaj na putu od bobičastog voća naprosto će vas oduševiti svojim jedinstvenim okusom. Mješavina vrhunskih sastojaka hibiskusa, arome goji bobica, koncentrata soka goji bobica, listova kupine, cikle i bobica bazge. Pripremljen kao topli napitak, zagrijat će vas tijekom hladnih zimskih mjeseci, a kao ledeni čaj ugodno će vas osvježiti u ljetnim mjesecima.

English breakfast (crni čaj)

Pravi crni Čaj na putu English breakfast očarat će vas svojim punim okusom i intenzivnom aromom. Dobiva se od listova biljke čajevca Camellia sinensis. Dodavanjem mlijeka dodatno ćete ga obogatiti.

Vanilija + breskva (crveni čaj)

Blagi okus pravoga crvenog Čaja na putu od vanilije i breskve opustit će vas. Mješavina pravoga crvenog čaja (95 %) i prirodne arome vanilije i breskve. Isključivo se dobiva od listova biljke Camellia sinensis i ne sadržava druge tvari koje mogu utjecati na njegovu boju.

Pomoć i savjetovanje

Pomoć i savjetovanje

Svjesni smo da je brz i izravan pristup željenim informacijama ključan. Ljubazni i stručni operateri rado će vam pomoći.

Poziv

Besplatan telefonski broj:

0800 10 55

Pozivi iz inozemstva:

+385 (1) 67 00 574

E-pošta

Opće informacije i podrška:

podrska.kupcima@petrol.hr

Petrol klub:

klub.hrvatska@petrol.hr

Poslovne kartice:

karticno@petrol.hr

Facebook poruka