Započnite karijeru na Petrolu

Kod nas sjajna energija nalazi svoje mjesto. I ljudi. Upustite se u dinamično radno okružje u kojem timovi rade povezano. Prihvatite super izazove među super suradnicima.

Zaposlenje u Petrolu Zaposlenje u Croduxu

Naše obećanje zaposlenicima

Odaberite poslodavca koji vaš rad cijeni iznadprosječno. Uz poštenu plaću, regres, božićnicu i nagrade za uspješan rad, u Petrolu vraćamo vašu vjernost.

Osiguravamo stabilnost zaposlenja u vašoj lokalnoj sredini – na neodređeno vrijeme s prilagodljivim radnim vremenom. Vodimo brigu o unapređenju plaća i razvoju talenata.

Za zasluženi odmor tu je i povoljan najam naših smještajnih jedinica u najljepšim kutcima Slovenije i na hrvatskoj obali.

Zašto je super raditi u Petrolu?

"Petrol je za mene velika obitelj srdačnih ljudi koji rado obavljaju svoj posao, pomažu jedni drugima i svakodnevno pružaju najbolju moguću uslugu", kaže naš kolega iz korisničke podrške.

Zaposlenici su nam u nedavnoj internoj anketi rekli da vole raditi za nas zbog odličnih suradnika, pozitivne energije, timskog rada i rada s ljudima. A i zbog naših druženja, srdačnosti i vrijednosti. Također vraćamo društvu i okolini u kojoj živimo. Jer znamo da zajedno možemo više.

Upoznajte područja našeg rada

U Petrolu gradimo kulturu suradnje i preuzimanja odgovornosti za svoj rad. Povezivanjem stvaramo napredak. Naše obećanje i smisao je zajedno poboljšati kvalitetu života. Upoznajte organizaciju i područja rada u Petrolu.

Kontaktirajte nas

karijera@petrol.hr