Aktualne akcije

Petrol & 125 godina Saponije

Trajanje akcije
od 01. srpnja 2019 do 30. rujna 2019

125 godina Saponie

FAKS HELIZIM 125 GODINA

Uz novi praškasti  deterdžent iznimno bogate formulacije Faks helizim 125 godina, te novi koncentrirani gel Faks helizim 125 godina superiorne formulacije sa 7 enzima, zamoran kućanski posao - pranje rublja pretvoriti će se u pravo zadovoljstvo. Besprijekorno oprana odjeća bez mrlja, mirisna i svježa, te ugodna za nošenje ispuniti će sva vaša očekivanja.

ORNEL 125 GODINA

Razigrana i vedra mirisna harmonija proljetno zelenih nota ruže, ljubičice i jasmina zaokružena fiksirajućim tonovima ambre, mošusa i sandalovine pružit će rublju raskošan miris i njegu. Savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju Vam mirisne dragocjenosti iz prirode, pružajući senzualno zadovoljstvo a rublju mekoću i dugotrajan miris.

NILA 125 GODINA

U sklopu linije za 125 godina Saponije razvili smo novu, sofisticiranu formulaciju Nile za obojeno rublje. Nova formulacija Nile sadrži sastojke za zaštitu boja koji fiksiraju boje na tkaninu i sprječavaju njihovo izbljeđivanje. Ugrađeni sastojci omogućuju zadržavanje dugotrajne svježine odjevnih predmeta od sintetike i mješavina.

LIKVI ULTRA 125 GODINA

Likvi Ultra predstavlja spoj djelotvornosti i funkcionalnosti, a posuđu omogućuje brzo sušenje i sjaj. Likvi ultra 125 godina– slatkasto voćna kombinacija naranče, maline i crnog grožđa začinjena je osvježavajućim notama anisa.Bez obzira na to što kuhate u kuhinji,  Likvi će vas svaki put oduševiti čistim posuđem.

BIS BY ORNEL GOLDEN DREAM

Opojne note cvijeta naranče i jasmina orošenih sočnim sokom nektarine učiniti će vaš životni prostor čarobnim, a uz mirisne esencije mošusa, ambre i sandalovine taj osjećaj će potrajati kroz cijeli dan i noć. Miris sadrži prirodna eterična ulja naranče.

BIS FLORAL

Bis floral je osvježivač prostora  i rublja u kojem su svježe zelene note limuna i limete kombinirane s raskošnim cvjetnim mirisom. Namijenjen je za osvježavanje prostora, unutrašnjosti automobila, neutraliziranje neugodnih mirisa te za dodatno parfimiranje rublja. Miris sadrži prirodna eterična ulja svježeg limuna.

BIS PURE LEMON

Zeleno agrumaste note limuna, grejpa i borovih iglica u neodoljivoj kombinaciji cvjetno drvenasto mošusnih nota, ostavljaju osjećaj svježine i čistoće u prostoru. Bis Pure Lemon, osim za osvježavanje prostora,  preporučamo i za osvježavanje unutrašnjosti  automobila te rublja. Miris sadrži prirodna eterična ulja svježeg limuna.