Oglašavanje na benzinskim postajama

Želite povećati vidljivost vaših proizvoda
ili usluga, povećati prodaju i pobjediti
konkurenciju?

Oglasne pozicije i promocije

Na Petrolovim benzinskim postajama možete oglašavati na minigigantima, pištoljima za točenje goriva, na vozilima, i jumbo plakatima.

 

Minigiganti

Oglašavanje - Minigigant

Pomoću minigiganata možete uhvatiti poglede svih posjetitelja naših benzinskih postaja kao i svih onih, koji prolaze pored njih. Dvostrani panoi imaju dimenzije 204 x 144 cm, a time je vaš oglas dovoljno velik da ga svatko može odmah uočiti.

Učinkovitost

Svi minigiganti su postavljeni na zelenim površinama ispred većih benzinskih postaja te ih tako mogu lako uočiti svi posjetitelji benzinskih postaja kao i drugi vozači koji prolaze pored postaje.

Cijena zakupa

Cijena zakupa za 14 dana -  500 kn / kom 

Cijena zakupa za dulji period – po dogovoru.

 

Pištolji za točenje goriva

Oglašavanje - Pištolji za točenje goriva

Na pištoljima za točenje goriva na agregatima nudimo vam približno 8 x 10 cm oglasnog prostora. Iskoristite ga za zanimljivu poruku koju će posjetitelj sigurno uočiti.

Raspoložive površine

Na raspolaganju vam stoji više od 90 benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Učinkovitost

Porukom na pištolju možete stupiti u izravan kontakt s potencijalnim kupcem, jer će on poruku sigurno odmah uočiti. Vaša oglasna poruka je zaštićena od vremenskih utjecaja i eventualnih drugih oštećenja zahvaljujući prozirnom plastičnom poklopcu.

Cijena zakupa

Cijena zakupa za 30 dana – 50 kn / kom
 

Izlaganje vozila

Oglašavanje - Izlaganje vozila

Vaše vozilo može privući poglede posjetitelja naših benzinskih postaja i svih koji se voze pored naših benzinskih postaja te u njima probuditi želju za vožnjom.

Raspoložive površine

Točne lokacije vam možemo naknadno dostaviti.


Učinkovitost

Vozila će privući poglede potencijalnih vozača, budući da se parkiraju na uočljivim mjestima pomoću izdignutih stalaka koji se postavljaju na zelene površine ispred benzinskih postaja.
 

Cijena zakupa

Cijena mjesečnog zakupa iznosi 3.000 kn

 

Promocije

Oglašavanje - promocije

Hostese mogu na privlačan način predstaviti proizvod, uslugu ili prodajnu akciju. Hostese pritom koriste vrijeme točenja goriva u rezervoar i posjetitelju benzinske postaje uručuju promotivni letak, uzorak proizvoda itd.

Raspoložive površine

Proizvoljan broj hostesa može raditi promocije na svim benzinskim postajama Petrol u Sloveniji. Promociju možemo također prilagoditi vašim željama. Promocije s hostesama se mogu izvoditi na točno određenim lokacijama (od jedne do svih postaja ili geografski – po regijama).

Učinkovitost

Osoban kontakt i ljubazan osmijeh mogu napraviti veliku razliku. Za veću učinkovitost promotivnih aktivnosti preporučujemo istovremeno oglašavanje na ostalim oglasnim mjestima na benzinskim postajama.


Cijena promocije

Cijena promocije na benzinskoj postaji po 1 danu za 1 hostesu iznosi 500 kn

Trošak izrade svih  marketinških materijala plaća klijent.
 

Za sve informacije kontaktirajte nas na mail vedrana.klaric@petrol.hr